Mozaik
NA ISTI DAN IMAJU ROĐENDAN

Tri sestre zajedno su proslavile i napunile 89 godina
Objavljeno 1. veljače, 2020.
Rođendane uvijek slave zajedno, svake godine druga sestra je domaćin, sve pripremaju složno i proslavljaju uz punu kuću

Svašta se u životu čovjeka može poklopiti, slučajno, genetski, a neke stvari jednostavno dođu same od sebe. Ipak, one najljepše događaju se u obiteljima. No ova je priča iz Donje Pištane i Čačinaca uistinu nevjerojatna. Naime, tri sestre, Sandra (35), Nataša (30) i Amanda (24), iako je razlika u godinama velika, na isti dan, 30. siječnja, imaju rođendan! Sve tri su rođene prirodnim putem. Na prvo pitanje - kako je to moguće, Nataša s osmijehom kaže:


- To ćete morati pitati mog tatu, he-he, to više što smo Sandra i ja od iste majke, a Amanda iz tatina drugog braka. U svakom slučaju, iako je baš nevjerojatno, doista je prekrasno da nas tri imamo istog dana rođendan. Uvijek zajedno slavimo, skupimo rodbinu i svatko svoje prijatelje, kuća bude puna i bude jako veselo - kaže Nataša, koja danas živi u Donjoj Pištani sa suprugom Sašom i troje djece. Sandra je u Čačincima s dvoje djece, a najmlađa, Amanda, kao i Nataša, u Donjoj Pištani, sa suprugom Marijom i jednim djetetom.


- Posebno veselo bilo je kad smo bile mlađe, bez obzira na razliku u godinama, sve smo zajedno puhale u svijeće i jednako se veselile. Naše rođendane uvijek slavimo i slavit ćemo zajedno. Nekako se dogovorimo da svake godine jedna od nas bude domaćin, ali sve zajedno pripremamo. I da, uvijek zbrajamo zajedničke godine, ove godine zajedno smo napunile 89 godina - dodaje Sandra, a najmlađa Amanda kaže kako su joj sestre uvijek bile velika zaštita.


- Onaj tko nema sestre ili braću, nažalost, ne može osjetiti tu bratsku ljubav. To je nešto posebno, a ne mogu riječima opisati koliko sam sretna što zajedno imamo i rođendane, to kao da je nekakva sudbina naše velike ljubavi i povezanosti - kaže Amanda. Nataša potvrđuje da su zajednički rođendani sudbina, jer se sestre iznimno vole.


- Nas tri smo stvarno jako povezane, jedna drugoj pomažemo u svakoj prilici. Zajedno se veselimo, tugujemo, a to smo uspjele prenijeti i na našu djecu. Ne damo jedni na druge, uz našeg tatu, koji je tu uvijek kao veliki oslonac i zaštita. Srećom, nismo daleko, sve smo tu na dohvat ruke, pa se često vidimo, sastajemo i družimo. Doista ne znam što bih da jedna od nas ode nekamo daleko, jednostavno smo sve tri jako povezane - kaže Nataša. Tri sestre, tri mušketirke, uvijek su nasmijane i vedre, bez obzira na sve probleme koje život nosi, jer, kako kažu, zajedno su najjače.

Vladimir Grgurić
I tri sestrične rođene istog dana
Da stvar bude još nevjerojatnija, u obitelji Krnjić još su tri ženske osobe rođene na taj dan.

- Naše sestrične blizanke Marina i Violeta (43), od strica, tatina brata, rođene su također 30. siječnja, a i dijete jednog tatina bratića, opet žensko, rođeno je baš ove godine na naš dan. Eto, mi Krnjićke rađamo se 30. siječnja, to je valjda tamo gore negdje zapisano. Neka, našoj sreći nema kraja, samo nek smo sve zdrave i vesele, a želja je da se sve zajedno jednom okupimo - zaključuje Nataša.       
Možda ste propustili...

HRT: PODRŠKA BABY LASAGNI U PET HRVATSKIH GRADOVA

I Osijek je zaplesao na "Rim tim tagi dim"

U ORGANIZACIJI ZAKLADE “HRVATSKA ZA DJECU”

Maturanti iz domova zasjali na posebnoj modnoj reviji

Najčitanije iz rubrike