Mozaik
JOHNNY DEPP I ALICE COOPER

50. godišnjica Aerosmitha
Objavljeno 26. siječnja, 2020.
Glumac Johnny Depp i glazbenik Alice Cooper pridružili su se u petak Aerosmithu na gala večeri i nastupu u Los Angelesu kako bi proslavili 50. godišnjicu glazbene karijere te američke rock-skupine, čiji su albumi jedni od najprodavanijih svih vremena. Cooper i Depp, koji s gitaristom Aerosmitha Joem Perryjem sviraju i u rock-supergrupi Hollywood Vampires, bili su među više od desetak glazbenika koji su svirali hitove benda na gala večeri. Tu su bili i članovi Foo Fightersa te Sammy Hagar i John Legen.Domaćin večeri bio je britanski komičar Russel Brand, koji je zbijao šale o drogom obilježenoj povijesti benda, kao i o poodmakloj dobi frontmena Stevena Tylera, gitarista Perryja i Brada Whitforda te basista Toma Hamiltona.

"Čudo je što je i dalje živ", rekao je Brand o 71-godišnjem Tyleru, proglasivši ga "najseksi sedamdesetogodišnjakom u povijesti".Aerosmith je formiran 1970. u Bostonu te je slavu stekao kao američki odgovor na britanske Rolling Stonese, koji su spajali blues i hard rock.

Tyler i Perry uskoro su zbog svog drogiranja dobili nadimak "toksični blizanci", a kroz karijeru su više puta prošli rehabilitaciju.H
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

SUSRETI KAZALIŠNIH AMATERA U VSŽ

U Retkovcima ćemo od 6. do
22. ožujka gledati 11 predstava

2

JEDNA OD NOVINA NA OVOGODIŠNJEM ZAGREBDOXU

Novi program Filmaši o filmašima: Redateljski portreti drugih redatelja

3

RICK MORANIS U NASTAVKU KOMEDIJE "DRAGA, SMANJIO SAM DJECU"

Povratak jednog od najpopularnijih glumaca 80-ih i 90-ih godina prošloga stoljeća