TvObzor
PICKBOX NOW

Finale šeste sezone serije “Moć”
Objavljeno 24. siječnja, 2020.

Tko je upucao Ghosta i postoji li šansa da je preživio? – pitanje je koje muči ljubitelje popularne dramske serije Moć (Power) diljem svijeta i koje je vrlo brzo postalo trending na Twitteru. Pridružite se trendu Powera o kojemu svi govore i otkrijte tko je misteriozni napadač na Jamesa Ghosta St. Patricka, vlasnika njujorškog noćnog kluba i visokoprofiliranog dilera droge.

Finalna sezona hit-serije Moć (Power), redatelja i producenta 50 Centa, ponovo je podignula prašinu i zaintrigirala gledatelje diljem svijeta. Posljednjih pet epizoda odgovorit će na pitanje tko je upucao Jamesa Ghosta St. Patricka, kojeg glumi izvrsni Omari Hardwick. Svaka nova epizoda razotkrit će sve više detalja o šokantnom napadu na glavni lik serije i eliminirati jednog potencijalnog napadača.

Na ovogodišnjoj dodjeli nagrada organizacije National Association for the Advancement of Colored People (NAACP) 50 Cent je nominiran u kategoriji Outstanding Directing in a Drama Series za najboljeg redatelja, a Omari Hardwick nominiran je u kategoriji Outstanding Actor za najboljeg glumca u seriji.    

Nove epizode posljednje sezone serije Moć (Power) pratite svakog ponedjeljka na Pickbox NOW, a napeto finale očekuje nas 10. veljače 2020.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

PORTRET GLUMCA KOJI JE RUŠIO HOLIVUDSKE STEREOTIPOVE

Jack Lemmon: Profesionalac nad profesionalcima

AKCIJSKA DRAMA “GRAĐANSKI RAT: SVAKOM CARSTVU DOĐE KRAJ”

Filmsko upozorenje na ekstremističku politiku

U KINIMA DILJEM HRVATSKE ZAIGRAO JE HOROR “ABIGAIL”

Otkačena zabava puna krvave akcije

Najčitanije iz rubrike