Osijek
ZAKLADA SLAGALICA

Nastavak programa “Aktivni u zajednici”
Objavljeno 21. siječnja, 2020.
I ove godine Zaklada Slagalica nastavlja program "Aktivni u zajednici" te poziva sve zainteresirane ustanove i udruge te jedinice lokalne samouprave s područja pet slavonskih županija (Virovitičko-podravske, Požeško-slavonske, Brodsko-posavske, Vukovarsko-srijemske i Osječko-baranjske) da se prijave.

Zaklada će, od veljače do prosinca 2020., raditi na razvoju društvenog kapitala i kulture davanja te na provedbi društvenih programa u zajednicama. Namjera je Zaklade tim programom podići kvalitetu odnosa unutar zajednice, povezati ljude, organizacije, institucije i poslovne subjekte tako da zajednički i objektivno pogledaju svoje mjesto i prepoznaju čime raspolažu, što im nedostaje i, ključno, u kakvoj zajednici žele živjeti.

"Želite li raditi na prepoznavanju i korištenju resursa koji postoje u vašoj zajednici, na tome kako dobiti podršku zajednice, kako kvalitetnije uključiti članove u rad organizacije te kako povećati broj članova organizacije, onda je ovo program za vas i vašu zajednicu. Kroz strukturirane radionice, savjetovanje i mentoriranje dobit ćete priliku na drukčiji način analizirati svoju zajednicu. Naglasak će biti na ljudskim, materijalnim i svim ostalim resursima kojima raspolaže pojedina zajednica. Nudimo novu dimenziju rada u zajednici, što će vam pomoći u rješavanju ciljanih problema", ističu u Slagalici.

Popunjenu prijavnicu treba poslati na e-mail adresu info@zaklada-slagalica.hr ili poštom na adresu Zaklada Slagalica, Lorenza Jägera 20, 31000 Osijek, najkasnije do 3. veljače.
D. Pejić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana