Osijek
TRGOVAČKI CENTAR PORTANOVA

Kamo za vikend? U Osijek
na 11. Sajam vjenčanja!
Objavljeno 17. siječnja, 2020.

Ovog vikenda svi putevi vode na Sajam vjenčanja Osijek u trgovačkom centru Portanova, gdje će budući mladenci, ali i svi ljubitelji vjenčanih manifestacija, moći otkriti trendove u vjenčanjima, doznati zašto je cvijeće okosnica svakog vjenčanja, koje su slastice najukusnije, koje vjenčano prstenje najpopularnije, ali i kako odabrati vjenčanicu od koje zastaje dah…

Sajam vjenčanja u Osijeku otvara ovaj vikend svoja vrata, i to već 11. godinu zaredom, a pripremio je bogat dvodnevni program, raznovrsnu ponudu, interaktivne radionice, degustacije slastica, atraktivne sajamske popuste, uz koje se može uštedjeti prilikom organiziranja dana iz snova... Na četiri revije poznate kuće i saloni vjenčanica te etablirani hrvatski dizajneri prikazat će vjenčane trendove u nadolazećoj sezoni. Ipak, jedna je modna revija posebna - i to gala donatorska revija u subotu, 18. siječnja, s početkom u 18 sati na kojoj će poznati Slavonci i Slavonke – glumice Ivana Vukićević i Petra Cicvarić, nogometaš Aljoša Vojnović, kondicijski trener Marko Kutleša, glazbenici Nera Mamić, Mario Roth i Matej Podgorščak, kantautorica Aklea Neon te televizijske voditeljice Antonija Tomasović i Jelena Grgić - prošetati pistom uz modele i podržati dobrotvorni karakter Sajma vjenčanja. Naime, osječka vjenčana manifestacija tradicionalno je u humanitarnim bojama, a već tri godine njezino je dobrotvorno djelovanje usmjereno prema Udruzi obitelji djece s autizmom ‘‘DAR‘‘ iz Osijeka. Dobrotvornom akcijom i kupnjom dobrotvorne srećke svi će posjetitelji na Sajmu moći podržati višegodišnji projekt Udruge – Sportom do rasta – za sportske stručno vođene radionice jer fizička aktivnost pomaže djeci s autizmom u poboljšanju tjelesnog, psihičkog i emocionalnog zdravlja te integracije u okolini, kao i projekt Zima s terapeutom – za provedbu sadržaja vezanih uz aktivnosti pripreme jednostavnih zdravih obroka te socijalizacijske i komunikacijske aktivnosti atraktivne i potrebne autističnoj djeci i odraslim osobama. Podržite i vi djelovanje Udruge obitelji djece s autizmom ‘‘DAR‘‘ iz Osijeka, dođite na Sajam vjenčanja Osijek, kupite dobrotvornu srećku i osvojite vrijedne nagrade!

Radno vrijeme Sajma vjenčanja je 18. i 19. siječnja od 9 do 21 sat. Sajam se održava na 2. katu TC-a Portanova, a ulazak je besplatan.

Ivica Korman
SUBOTNJI PROGRAM
9 sati Otvaranje sajma

12 sati Modna revija

15.30 Radionica: Sve tajne organizacije vjenčanja by Tihana Tomljanović, organizator vjenčanja

18 sati Gala modna revija

21 sati Zatvaranje sajma
NEDJELJNI PROGRAM
9 sati Otvaranje sajma

12 sati Modna revija

16.30 Radionica: Vjenčani trendovi- moda, make-up, kosa, cvjetne dekoracije, slastice

18 sati Modna revija

21 sati Zatvaranje sajma
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike