Tehno
HUAWEI P SMART PRO

Konačno Dostupan u Hrvatskoj
Objavljeno 17. siječnja, 2020.
Huawei P smart Pro ističe pop-up kamera od 16 MP te 6,59-inčni Ultra FullView zaslon, uređaj je dostupan u crnoj i crystal plavoj boji za preporučenu maloprodajnu cijenu od 2599 kuna. Značajka koja se iznimno ističe na P smart Pro mobitelu je super AI glavna kamera koja ima 48MP i s kojom korisnici mogu fotografirati izvrsne fotografije oštrih i jasnih detalja, i u uvjetima slabijeg osvjetljenja. Nudi besprijekoran rad performansi te dug životni vijek baterije, dok istovremeno zadržava sve karakteristike Huaweijeve fotografije. Naime, poboljšane su performanse kamere putem integracije hardvera i softvera, pružajući korisnicima nove načine snimanja divnih trenutaka u svakodnevnom životu.

Ultra širokokutni objektiv od 8MP nudi područje snimanja od 120°, što je gotovo dvostruko veći kut od uobičajenih 78° kakvog nude tradicionalne leće. Bilo da fotografira prirodne ljepote, urbanu arhitekturu, ili grupnu fotografiju, korisnik sada ima na raspolaganju mnogo šire polje snimanja. Kamera za dubinu polja od 2MP potpomaže boljoj atmosferi fotografije s pozadinskim efektima čime same portrete čini dojmljivijima i življima. Stražnja trostruka kamera omogućuje korisnicima snimanje jasnih fotografija, dok je prednja kamera dizajnirana da snimi sjajne selfije. Opremljen je s prednjom kamerom s 16MP koju podržavaju AI algoritmi koji obogaćuju portrete, AI Backlit Imaging te AI Beauty funkcijama za savršene selfije.

Mobitel ima tanji gornji i donji okvir kako bi se dobio visoki omjer zaslona i tijela od 91 % i maksimiziralo područje gledanja. Izvrstan Ultra FullView 6,59-inčni zaslon nudi paletu od 16,7 milijuna boja, rezoluciju od 2340x1080 piksela, kontrastnim odnosom od 1500:1 te širokom paletom boja od 58 posto. FullView zaslon ističe oštre, fine detalje te čini boje žarkima i dojmljivima. Eye Comfort Mode korisnicima pruža ugodnije iskustvo čitanja, a zaslon posjeduje i TÜV Rheinland certifikat da blokira štetno plavo svjetlo. M.R.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike