TvObzor
PREMIJERA SERIJE “ZAŠTO ŽENE UBIJAJU” NA KANALU FOX LIFE

Životi prevarenih žena u tri različita razdoblja
Objavljeno 17. siječnja, 2020.
Serija u deset nastavaka počinje s prikazivanjem 20. siječnja u 22 sata

Antologijska serija “Zašto žene ubijaju” detaljno prati živote žena u tri različita razdoblja čije je živote promijenila bračna nevjera. Teška izdaja ljubavi pokrenula je niz događaja u svjetovima kućanice iz 60-ih, pripadnice visokog društva iz 80-ih i odvjetnice iz 2018. koji završavaju oduzimanjem života. Serija u deset nastavaka “Zašto žene ubijaju”, koja se počinje prikazivati 20. siječnja u 22 sata na kanalu FOX Life, preispituje kako se uloga žena promijenila, ali i kako je njihova reakcija na izdaju ostala ista. Nove epizode mogu se pratiti svakoga ponedjeljka u isto vrijeme.

U gradu Pasadena u Kaliforniji tri žene u tri različita razdoblja suočavaju s izazovom bračne nevjere. U 1963. godini Beth Ann Stanton (Ginnifer Goodwin) odana je i submisivna kućanica koja se teško nosi s gubitkom kćeri, a život joj postane još teži kada joj susjeda priopći kako ju suprug vara s lijepom plavokosom konobaricom. Godine 1984. vrckasta vlasnica umjetničke galerije Simone (Lucy Liu) priređuje lude i ekstravagantne partije za svoje bogate prijatelje i klijentelu. Njezin naizgled savršen život okreće se naglavce kad dozna kako ju je njezin treći suprug prevario s mlađim muškarcem. U današnje vrijeme Taylor (Kirby Howell-Baptiste) samouvjerena je i inteligentna odvjetnica koja se nalazi u otvorenome braku, a čiji se odnos nađe na klimavim nogama kada se i ona i njezin suprug ludo zaljube u istu ženu. Autor komične drame “Zašto žene ubijaju” je Marc Cherry, najpoznatiji po uspješnim serijama “Očajne kućanice” i “Vraške sluškinje”.

U glavnim ulogama: Ginnifer Goodwin kao Beth Ann, Kirby Howell-Baptiste kao Taylor, Lucy Liu kao Simone, Jack Davenport kao Karl, Sam Jaeger kao Bob, Reid Scott kao Rob, Alexandra Daddario kao Jade i Sadie Calvano kao April. (N.K.)
Možda ste propustili...

EPIC DRAMA DONOSI ČETVERODIJELNU BIOGRAFSKU SERIJU “ARCHIE”

Nevjerojatna priča jedne od najdugotrajnijih holivudskih ikona

“SKRIVENI VULKAN: ERUPCIJA IZ PONORA” PREMIJERNO NA VIASAT NATUREU

Zaronite u dubine najsnažnije vulkanske erupcije

UŽIVO IZ MALMÖ ARENE U ŠVEDSKOJ 7. SVIBNJA OD 21 SAT NA HTV1

Izravan prijenos prve polufinalne večeri 68. Eurosonga

Najčitanije iz rubrike