Sport
ZAVRŠIO “SNJEŠKO” U IVANKOVU

Šimić obrt treći put osvojio naslov prvaka
Objavljeno 15. siječnja, 2020.
Završen je 6. malonogometni turnir "Snješko", koji se u Ivankovu igrao u organizaciji Rukometnog kluba Cestorad-Vinkoprom i Općine. Sudjelovalo je 46 momčadi, od pionira, preko kadeta i juniora, do seniora i veterana, a gledatelji su tijekom turnira mogli uživati u dobrom futsalu.

U najjačoj konkurenciji, onoj seniorskoj, naslov pobjednika treću godinu uzastopce osvojila je momčad Šimić obrt. U reprizi lanjskog finala "šimići" su pobijedili CB Kum s uvjerljivih 4:0. U susretu za treće mjesto Instalaterski obrt Davor svladao je Vinkoprom sa 2:1. Najboljim igračem kod seniora proglašen je Josip Haluška (Šimić obrt), najbolji strijelac turnira bio je Marin Ležaić (Šimić obrt), a naslov najboljeg vratara osvojio je Matej Raguž (Vinkoprom).

Kod veterana slavila je momčad FC Ekipa pobjedom u završnom susretu nad CB Max sa 1:0, a u utakmici za treće mjesto CB Tončo Strizivojna svladao je Lutajuća srca sa 4:2. Najbolji igrač u veteranskoj konkurenciji bio je Mirko Godanj (FC Ekipa), strijelac Darko Pinter (Lutajuća srca), a vratar Igor Sabo (CB Max).

Kod juniora naslov pobjednika osvojila je momčad Kemijsko čišćenje Retkovci svladavši u finalu Jet set Cernu sa 4:1, a u susretu za treće mjesto momčad Đabalebaroši bazeni Orašje bila je bolja od Risa d.o.o. sa 5:1. Mario Božić (Kemijsko čišćenje Retkovci) proglašen je najboljim igračem, Dino Božić (Jet set Cerna) najviše je pogađao, a Dominik Mateo Rončević (KČ Retkovci) najbolje je branio.

Kod kadeta najbolja je momčad Učilišta Studium, ispred Knjigovodstvenog ureda Spajalica, Auto servisa Čipa i Uralana, a u kategoriji pionira pobjednički trofej osvojio je sastav Okupatora. Okupatori su u odličnom finalu pobijedili For the win sa 3:1, a u susretu za treće mjesto Ljudovi su bili bolji od Bijelaca s visokih 13:1.

Finalni dan turnira odigran je u sportskoj dvorani u Ivankovu, a nagrade najuspješnijim momčadima i pojedincima podijelio je načelnik Općine Ivankovo Marko Miličević. M. Kokaj
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OBNOVLJENE TRIBINE

Nogometno igralište na osječkom Zelenom polju u novom ruhu

2

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

3

OSJEČANI U ZAVRŠNICI SPAŠAVAJU SEZONU

Zekić i momčad traže
zajedništvo i podršku