Regija
PRVI OVOGODIŠNJI PRIJAM ZA RODITELJE NOVOROĐENČADI

Uručeni poklon-paketi za osmero novorođenih
Objavljeno 13. siječnja, 2020.
DONJI MIHOLJAC - U gradskoj vijećnici jučer je održan prvi prijam roditelja te podjela poklon-paketa koji sadržava osnovne higijenske potrepštine za novorođenčad. Poklo-pakete u vrijednosti od 500 do 600 kuna osigurali su Grad Donji Miholjac i Ljekarna Kovačević, a dobilo ih je osmero djece rođene krajem 2019. godine. Poklon-pakete roditeljima je uručio gradonačelnik Donjeg Miholjca Goran Aladić. Istaknuo je kako Grad treću godinu dodjeljuje poklon-pakete za novorođenu djecu, zahvaljujući inicijativi gradske vijećnice Tihane Brkić.

Grad godišnje organizira nekoliko prigodnih druženja s roditeljima na kojima ponekad budu i njihova novorođena djeca. Na posljednjem, u prosincu 2019. godine, predano je 20 poklon-paketa za bebe koje su rođene u listopadu i studenom. Inače, godišnje se organizira podjela između 70 i 80 poklon-paketa za novorođenčad.

Gradonačelnik Goran Aladić podsjetio je da Grad Donji Miholjac dodjeljuje i jednokratnu novčanu pomoć u iznosu od 2000 kuna za prvo dijete, a za svako sljedeće dodatnih 500 kuna.

Od osam roditelja kojima je gradonačelnik uručio poklon-pakete troje ih ima troje, jedno ima dvoje djece, a četvero ih ima prvo dijete.

U 2020. godini u proračunu Grada Donjeg Miholjca je predviđeno 200.000 kuna za jednokratne novčane pomoći za novorođenčad. S.Fridl
Možda ste propustili...

BOGATA PONUDA BROJNIH IZLAGAČA SVE DO NEDJELJE

Otvoren Sajam zlatne niti

ZAVRŠENA NATJECANJA U FUTSALU

Josipovački osnovci prvi

14. ROĐENDAN BIBLIOBUSA

Drenovčani imali najbolji bibliorap

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

POKLADNA POVORKA - KULMINACIJA 53. ŠOKAČKOG SIJELA

U povorci više od
tisuću sudionika

2

13. POKLADNO JAHANJE U BRANJINOM VRHU

Brnjevarom jahalo 70-ak konjanika

3

ZAJEDNO DJECA DND-A, VRTIĆA I ŠKOLA

Proveselile se maškare