Tehno
SAMSUNG

Najavio nove Galaxy A51 i A71
Objavljeno 10. siječnja, 2020.
Kako bi svi korisnici doživjeli vrhunsko mobilno iskustvo, Samsung predstavlja Galaxy A71 i Galaxy A51, najnovije uređaje Galaxy A-serije. Pametne uređaje karakteriziraju poboljšane značajke, među kojima su inteligentnije performanse kamere, jedinstveni Infinity-O zaslon te dugotrajnija baterija koja prati užurbani stil života. ‘‘Od lansiranja prošle godine, Galaxy A-serija postala je jedna od najomiljenijih serija pametnih telefona. Novi Galaxy A71 i Galaxy A51 donose bitne inovacije koje mogu zadovoljiti potrebe suvremenih korisnika, osobito kada je riječ o dizajnu, trajnosti baterije i mogućnostima‘‘, rekao je Matthew Jinkyu Jeon, predsjednik Samsung Electronics Adriatic.


S četiri vrhunske kamere Galaxy A71 i Galaxy A51 pametni telefoni idealni su za snimanje najvažnijih trenutaka u životu, neovisno o tome je li dan ili noć. S glavnom kamerom, ultraširokim, makro i dubinskim kamerama, u kombinaciji s inteligentnim značajkama, ovi uređaji omogućuju kreiranje vrhunskih fotografija s jasnim i živopisnim detaljima. Glavna kamera fotografira zadivljujuće slike s 64-megapikselnom kamerom na Galaxy A71 i 48-megapikselnom kamerom na Galaxy A51. Također, ultraširoka kamera sa svojim vidnim poljem od 123 stupnja stvorena je da kreira sliku široku onoliko koliko ljudsko oko vidi. Makro kamera donosi predmete u kristalno jasan fokus radi snimanja svakog najmanjeg detalja, a dubinska kamera omogućuje subjektima da se istaknu s pomoću Live Focus efekata.


Zahvaljujući Super Steady značajki korisnici mogu snimati kvalitetne videozapise čak i u pokretu. Bez obzira na to je li riječ o trčanju, šetnji s ljubimcem ili provodu s prijateljima, uz ovu je opciju moguće savršeno uhvatiti svaki trenutak. M.R.
Najčitanije iz rubrike