TvObzor
ON SOMEBODY - NOVI SINGL AVE MAX

Globalna pop-senzacija zaključila uspješnu prošlu godinu sjajnim singlom
Objavljeno 10. siječnja, 2020.
U 2019. godini Ava Max potvrdila je svoj zvjezdani status nominacijama za Najboljeg novog izvođača na ovogodišnjim nagradama MTV Video Music Awards i MTV Europe Music Award

Globalna pop-senzacija Ava Max zaključila je nevjerojatnu 2019. singlom “On Somebody”, koji je dostupan na svim digitalnim servisima, a novogodišnju noć Ava Max dočekala je nastupajući u tradicionalnom novogodišnjem TV specijalu Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve with Ryan Seacrest (NYRE), koji se svake godine prenosi uživo s njujorškog Times Squarea.

“On Somebody” stiže nedugo nakon službene objave fanovima omiljenog singla “Salt” i videospota za “Alone, Pt. II”, singl snimljen u suradnji s Alanom Walkerom, koji je u prvih 48 sati prikupio više od pet milijuna pregleda. Spomenute pjesme samo su dio uspješnog niza zahvaljujući kojemu je 2019. provela u vrhu svjetskih top-lista - njezin hit “Sweet but Psycho” objavljen je u ljeto 2018. te se početkom 2019. našao u top 10 Billboardove Hot 100 ljestvice. Danas “Sweet but Psycho” broji više od milijardu streamova i jedna je od najtraženijih pjesama na Shazam aplikaciji. Ovogodišnji hit “Torn” Vogue je proglasio jednom od najboljih pjesama 2019., a “Freaking Me Out” i “Tabú” (nastala u suradnji sa španjolskom superzvijezdom Pablom Alboránom) dio su omiljenih playlista na digitalnim platformama.

U 2019. godini Ava Max potvrdila je svoj zvjezdani status nominacijama za Najboljeg novog izvođača na ovogodišnjim nagradama MTV Video Music Awards i MTV Europe Music Awards. Proglašena je Princezom Popa od strane V Magazina, Rolling Stone joj je dodijelio epitet “Izvođačica za koju morate znati”, a privukla je i pozornost Vanity Faira, Billboarda, Forbesa i brojnih drugih.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike