Dome slatki dome
LIFESTYLE NOVE TEHNOLOGIJE

Manje masnoća uz jela iz pametne pećnice
Objavljeno 9. siječnja, 2020.
Kuckanjem dva puta na stakleni prozor pećnice uključuje se svjetlo pa se tako može pogledati jelo koje se priprema

Novi štednjak LG InstaView ThinQ sa značajkom Air Fry, cjelovito rješenje za kuhanje integrira prženje na vrući zrak i popularnu LG-jevu tehnologiju InstaView s naprednom podrškom za korisnike temeljenom na umjetnoj inteligenciji, ali i povezivost s pametnim platformama za kuhanje, što sve skupa inspirira korisnike na pripremu hranjivih obroka u udobnosti vlastitog doma. S pomoću štednjaka LG InstaView ThinQ za 2020. godinu s novom značajkom Air Fry korisnici mogu pripremati ukusna jela izravno u svojoj pećnici. Zbog kapaciteta pećnice do 102 litre nema potrebe za zasebnim uređajima za prženje na zrak jer ova pećnica omogućuje pripremu zdravijih jela sa znatno manje ulja u usporedbi s tradicionalnim načinom prženja. LG-jeva tehnologija True Convection cirkulira vruć zrak pri velikim brzinama za hrskavost izvana i sočnost iznutra. Budući da to znači da nije potrebno predgrijavanje, korisnici mogu pripremiti obroke brže nego kod uobičajenih pećnica.S pomoću tehnologije InstaView kuckanjem dva puta na stakleni prozor pećnice uključuje se unutarnje svjetlo pa se tako može pogledati jelo koje se priprema - nema potrebe otvarati vrata pećnice, čime se usporava proces kuhanja, ili pritiskati posebnu tipku za svjetlo u pećnici. Nadalje, značajke EasyClean i Self Clean pomažu u održavanju čistije pećnice za maksimalne performanse. Tako EasyClean uklanja manje ostatke hrane bez upotrebe kemikalija uz snagu pare u samo deset minuta, a značajka Self Clean koristi veliku toplinu kako bi se eliminirale mrlje od prskanja u unutrašnjosti pećnice. Povezivanjem s pametnim zvučnicima s Google Assistantom i Amazon Alexom, štednjak LG InstaView ThinQ može se kontrolirati i nadzirati iz bilo koje prostorije u domu.

“Priprema zdravijih obroka jednostavno i praktično u središtu je filozofije novog štednjaka sa značajkom Air Fry”, rekao je Song Dae-hyun, predsjednik kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solution. Brža priprema jela uz manje čišćenja znači i manje vremena provedenog u kuhinji te više vremena za obitelj i slobodno vrijeme. Upravo na to mislimo kad govorimo o inovacijama za bolji život.
Marin Režić
Poput profesionalca
Napredni štednjak radi s LG ThinQ aplikacijom tako da korisnici mogu kuhati doma poput profesionalaca i pristupiti stotinama tisuća recepata partnera kao što su SideChef, Innit i Tovala. Slanje detaljnih uputa za kuhanje s pametnog telefona u pećnicu omogućava automatsko postavljanje načina kuhanja i temperature za jela koja svaki put budu savršena.Nova pećnica podržava LG-jevo rješenje servisa koje se temelji na umjetnoj inteligenciji, Proactive Customer Care, kako bi upozorilo korisnike na potencijalne probleme te im nudi personaliziranu podršku.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana