Tehno
HRVATSKI MI STORE

Stigao je Mi Note 10 Pro
Objavljeno 3. siječnja, 2020.
Kamera koja podržava i dvostruki OIS sustav omogućit će svojim korisnicima stvaranje fotografija na novoj, višoj razini, kao i doživljaj vrhunskog fotografiranja svakog trenutka u svakoj situaciji, što dokazuje i ocjena najvećeg autoriteta među ocjenjivačima kamera, tvrtke DxOMark, koja je kamerama ovih revolucionarnih Xiaomijevih pametnih telefona dodijelila zavidan 121 bod. Peterostruka kamera Mi Notea 10 Pro sadrži glavnu stražnju kameru sa 108MP senzorom ultravisoke rezolucije, dvije telefoto kamere od 12MP i 5MP, koje podržavaju 5x optički, 10x hibridni i 50x digitalni zoom. Tu je i širokokutna kamera od 20MP, koja pruža pogled od 117 stupnjeva te 2MP makrokamera, a jedinstveno vizualno iskustvo dodatno će osigurati i 32MP prednja kamera koja koristi umjetnu inteligenciju (AI) za snimanje portretnih selfija i prepoznavanje prizora. Razina detalja dovedena je do savršenstva pa ćete s Mi Note 10 Pro pametnim telefonom prvi put imati mogućnost doživjeti 27 MP fotografije rezolucije 12032 x 9024 piksela. Mi Note 10 Pro također krasi i 6,47 inčni 3D zaobljeni AMOLED zaslon s TÜV Rheinland certifikatom za kvalitetu zaštite očiju.

Mi Note 10 Pro pokreće Qualcomm SDM730 Snapdragon 730G (8 nm) procesor, a baterija kapaciteta 5260 mAh podržava brzo punjenje od 30W, s kojim će ovaj pametni telefon biti napunjen na 58 % spremnosti za samo pola sata. Cjelokupni uređaj zaštićen je Corning Gorilla staklom pete generacije, a pozadina je presvučena 3D staklom kako bi osigurala ugodnost korištenja ovog revolucionarnog pametnog telefona.

Mi Note 10 Pro, u varijanti od 8 GB RAM + 256 GB ROM, dostupan je u dvije boje: Midnight Black i Aurora Green u sklopu zagrebačkog Mi Storea. Za sve Xiaomi mobilne uređaje kupljene u Mi Storeu i/ili kod ovlaštenih distributera, uz vrhunski proizvod, osigurava se i visokokvalitetan servis, garancija te softver na matičnom jeziku zemlje u kojoj je uređaj kupljen. M.R.

Možda ste propustili...

NAJVEĆI GLOBALNI PRUŽATELJ RJEŠENJA ZA DATA CENTRE

Digital Realty povećava kapacitet data centra u Zagrebu

HUAWEI PREDSTAVIO NAJNOVIJU SERIJU

FreeClip slušalice za novo iskustvo slušanja

Najčitanije iz rubrike