Sport
ZIMKO UZ FAVBET

Dva blagdanaska dana odmora, pa u četvrtak nastavak
Objavljeno 24. prosinca, 2019.
Slijede susreti seniora i veterana koji će polako već početi donositi konačan rasplet po skupinama
Nedjeljni program na malonogometnom turniru Zimko uz Favbet bio je vrlo bogat jer je na parketu dvorane Zrinjevac odigrano više od 20 utakmica u sedam kategorija.
Odmarali su samo veterani (+45), a preostalih sedam kategorija bilo je u akciji. Kod mlađih "haklera" opet je padalo puno pogodaka, a ističu se pobjede Bela sporta nad NK Slavoncem (U-11) i Pinnochio protiv NK Murse protiv (11:0). U jednoj veteranskoj utakmici Limunčići i Samba su podijelili bodove (2:2). Odigrano je i šest seniorskih utakmica, a zanimljivo je kako je unutar njih momčad Dynamic čak triput bila na parketu. Zabilježila je jednu pobjedu i dva poraza, što znači kako je odradila sve svoje obveze u grupnoj fazi i s obzirom na to da ima samo jednu pobjedu, nećemo je gledati u drugom dijelu turnira, kada će se igrati na ispadanje s obzirom na to da iz svake skupine u seniorskoj konkurenciji u daljnje natjecanje prolaze samo po dvije prvoplasirane momčadi. Dynamic je svladao Cafef bar College sa 7:2, a kasnije je doživio dva minimalna poraza od NK Elektra (4:3) i od MNK Saponia (2:1). Najuvjerljiviju pobjedu večeri kod seniora zabilježile su Grube d.o.o. koje su svladale Donjogradsku caffeteriju sa 4:0, a preostala dva susreta završila su bez pobjednika. Remizirali su Mursa V.B.K. i Više žutih (1:1), Višnjevac - Općina Popovac Peter (2:2).
Danas i sutra na turniru su slobodni dani zbog božićnih blagdana, a natjecanje se nastavlja u četvrtak, kada su na rasporedu novi susreti seniora i veterana koji će polako već početi donositi konačan rasplet po skupinama.

Dalibor Keler
RASPORED ZA ČETVRTAK (26. PROSINCA)
18.30: Mursa V.B.K. - Favos (seniori), 19.05: Pekara Sarvaš - Orlando uz Osječko (veterani +45), 19.40: Limunčići - Romatika, 20.15: Caffe bar Gem - Osječki taxi (veterani +35), 20.50: Općina Darda - Više žutih, 21.25: Siguran dom.hr - D.G.O., 22: Mala mljekara - Energis (seniori)
REZULTATI
VETERANI +35:

Limunčići - Samba 2:2

SENIORI



U-9:

Osječki taxi - Neki novi klinci 2:1

D.G.O. - La Gondola 0:3

U-11:

IPK obrt - Putnici 1:1

NK Slavonac - Bela sport 0:11

Srednjika - NK Metalac 0:0

U-13:

Pinocchio - NK Mursa 11:0

NK Dunav Dalj - Salon ljepote Nicole 0:7

Minions - Todo land 0:6

Eurobeef Gallery caffe - Jug II 6:1

U-15:

Bačmaga prijevoz - Mursa trans 5:3

Šokeri - Pizza bar Davos 2:10

B.A.E. - Jednistveni 1:15

U-17:

D.G.O. - Carlleto 2:2

Caffe bar Stari panj - Dental tehnic Tonković 6:1

Euro staklo - Caffe bar 054 3:0

Rulla street food - Lege 9:0
Možda ste propustili...

MURSA-OSIJEK UZVRATILA KAŠTELANIMA I PORAVNALA SERIJU

Odluka u finalisti doigravanja za prvaka pada u nedjelju

DOIGRAVANJE KOŠARKAŠA ZA ULAZAK PREMIJER LIGU

Riječanima prednost, Brokerima upozorenje

MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA OSIJEK-VINKOVCI

Vodeći trojac traži bodove na gostujućim terenima

Najčitanije iz rubrike