Osijek
SLAVONSKI RADIO PROSLAVIO 26. ROĐENDAN

Veselo u adventskoj kupoli
Objavljeno 13. prosinca, 2019.
U adventskoj kupoli na osječkom glavnom trgu u petak je proslavljena 26. obljetnica postojanja Slavonskog radija. Slušatelji ovog popularnog radija mogli su se družiti s djelatnicima, Upravom i vlasnikom Slavonskog radija uživajući u predblagdanskom ozračju uz čašu kuhanog vina.


Druženje u adventskoj kupoli simbolično je počelo u 13 sati i 12 minuta s obzirom na činjenicu da je Slavonski radio počeo s radom 13. prosinca 1993. U to vrijeme Slavonski radio bio je u sastavu Medijskog centra Glas Slavonije u kojemu je stasala i Slavonska televizija koja također danas djeluje samostalno. Prvi glavni urednik Slavonskog radija bio je Siniša Bjedov, a od veterana iz tog vremena koji još rade u ovom mediju valja istaknuti Tihomira Dundovića poznatijeg kao DJ Tac. Danas ovaj radio čini ambiciozna mlada ekipa puna radnog elana i svježih ideja. Prema riječima glavne urednice Slavonskog radija Marijane Žebić, djelatnici ovog medija željeli su rođendan svog radija proslaviti zajedno s poslovnim partnerima i slušateljima u najljepšem mjesecu u godini, u kojemu se ljudi vesele i darivaju.
- Slavimo svoj 26. rođendan i želimo to proslaviti u prvom redu s našim slušateljicama i slušateljima koji su uz nas sve ove godine - kaže Žebić. D.C.
Najčitanije iz rubrike