Regija
HGK VPŽ URUČIO NAGRADE ZA USPJEŠNO POSLOVANJE

‘‘Zlatna kuna‘‘ Gradbi, Pan parketu i Ciprijanoviću
Objavljeno 13. prosinca, 2019.
KAPELA DVOR


U Hotelu Kurija Janković u Kapela Dvoru održana je svečana sjednica Gospodarskog vijeća Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Virovitica, na kojoj su predsjednik Zlatko Pleša, savjetnik u Uredu predsjednika Hrvatske gospodarske komore Ivan Škorić te župan Igor Andrović najuspješnijim tvrtkama u 2018. godini s područja županije dodijelili priznanja ‘‘Zlatna kuna‘‘. Pozdravne riječi na početku sjednice uputio je predsjednik HGK-ŽKV Zlatko Pleša. U nastavku je viši stručni savjetnik Sektora za financijske institucije i ekonomske analize Hrvatske gospodarske komore Zagreb Željko Hanzl predstavio razvojne raznolikosti Hrvatske s posebnim osvrtom na VPŽ i publikaciju Županijske komore Virovitica pod nazivom "Karakteristike gospodarstva Virovitičko-podravske županije u 2018. godini". O samoj publikaciji nekoliko riječi rekla je i Kristina Pleša, direktorica Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Virovitica.


– U ovoj, 23. godišnjoj publikaciji navode se najvažniji ekonomski pokazatelji za 2018. godinu radi sagledavanja položaja gospodarstva Virovitičko-podravske županije u hrvatskom gospodarstvu - rekla je Pleša.


Najuspješniji gospodarstvenici s područja Virovitičko-podravske županije primili su zaslužena priznanja za uspješan rad u 2018. godini. U kategoriji malih trgovačkih društava dobitnik "Zlatne kune" je tvrtka Gradba d.o.o. iz Brezika. U kategoriji srednjih trgovačkih društava "Zlatnu kunu" dobio je orahovački Pan Parket d.o.o., a "Zlatnu kunu" u kategoriji velikih trgovačkih društava dobila je tvrtka Ciprijanović d.o.o. iz Orahovice. Čestitke ovogodišnjim dobitnicima uputio je Ivan Škorić, savjetnik predsjednika Hrvatske gospodarske komore.
– Zahvaljujem na ovoj lijepoj nagradi, a zasluge naravno idu zaposlenicima Pan parketa. Ovo je posebno priznanje za trud i rad koji smo ostvarili u prošloj godini. Nadam se da će nas i u budućnosti Hrvatska gospodarska komora uzimati u obzir kada se budu dijelile ovakve nagrade. Moram naglasiti da sam zadovoljan, ali ne baš prezadovoljan, jer smo jako vezani uz izvoz, pa malo strahujemo od recesije. Osjetimo da rast i nije baš onakav kakav je bio proteklih godina, tako da smo malo oprezniji - rekao predsjednik Uprave Pan parketa Daniel Smiljanić. V.Grgurić
Možda ste propustili...

PODUZETNIČKI INKUBATOR POLET BELIŠĆE

Mjesto gdje se uvijek traži prostor više

RADNICI NA SANIRANJU KVAROVA IMAJU SVOJ CJENIK

Radnik Vinkovačkog vodovoda snimljen kako traži mito

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

BRANITELJSKA ZADRUGA “BABOGREDSKI FENIKS”

U inovativnu proizvodnju šparoge idu prvi u državi

2

80-GODIŠNJAK TRAŽIO POMOĆ

Planuo televizor, vatra zahvatila i namještaj u stanu

3

OD 1. VELJAČE NOVI IZRAČUN ZA OTPAD

Fiksni je dio cijene manji, varijabilni viši