Regija
ZAGREBAČKA KREATIVNA AGENCIJA BRIGADA U GIMNAZIJI VUKOVAR

Volonteri uredili hodnike,
predvorje, knjižnicu...
Objavljeno 10. prosinca, 2019.
VUKOVAR - Kao i proteklih godina, zagrebačka kreativna agencija Brigada odlučila je, umjesto kupnje poslovnih poklona, i ove godine uljepšati blagdane potrebitima. Proteklih godina su u vrijeme božićnog darivanja uređivali prostore Dječje bolnice Kantrida u Rijeci i Psihijatrijske bolnice na Ugljanu, a sada je vrijedni agencijski tim boravio u Gimnaziji Vukovar, gdje su uredili i opremili zajedničke prostore škole za druženje učenika. Brigadnom timu pridružili su se i gimnazijalci.


- Škola je dobro ukomponirana, ali zajednički prostori nikada nisu osmišljeni kako bi trebali. Stoga smo odlučili, zajedno s učenicima i poslovnim partnerima, oplemeniti zajedničke prostorije škole, kao što su predvorje, hodnici, knjižnica… Oslikani su i zidovi hodnika. Učenici te škole moraju dobiti ambijent koji bi bio ravnopravan svima drugima u Hrvatskoj - rekao je direktor agencije Damjan Geber, dodavši da su se svi njihovi dizajneri i arhitekti uključili u projekt, a radilo se volonterski. Na kraju su zadovoljni jer je to "najbolji način da se proslave božićni blagdani."
- Velika zahvala agenciji Brigada na svemu što su napravili za Gimnaziju Vukovar i njezine učenike. Ideja je bila preurediti i oplemeniti prostore u kojima se učenici najviše zadržavaju - rekla je ravnateljica Gimnazije Vukovar Giana Marović Zeko, koja je i kontaktirala agenciju. S.B.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike