Regija
SVJETSKA BANKA

Obnovit će zgradu Općinskog suda
Objavljeno 11. prosinca, 2019.
VINKOVCI - Vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić sastao se s Elisabettom Capannelli, direktoricom Svjetske banke u Hrvatskoj, a naglasak sastanka bio je na obnovi zgrade Općinskog suda u Vinkovcima i na izgradnji buduće knjižnice.

- Ovdje sam zbog obnove zgrade Općinskog suda, no u razgovoru s gradonačelnikom Bosančićem čula sam koji su njegovi prijedlozi za daljnja ulaganja u ovo područje, a dotaknuli smo se i projekta nove knjižnice u Vinkovcima - rekla je Capannelli.

Vinkovački gradonačelnik istaknuo je kako su ovakvi sastanci važni za razvoj Vinkovaca jer će zgrada Općinskog suda dobiti lijepu, novu vizuru, a i projekt nove knjižnice naišao je na plodno tlo.

- Lijepo je kad imamo priliku na ovoj razini upoznati ljude koji su zaduženi savjetodavno djelovati na području Hrvatske i upoznati ih s našim projektima i idejama, pogotovo ako one padnu na plodno tlo. Kroz njihov program obnovit će se zgrada Općinskog suda koja će biti ukras centru grada, a u konačnici to naše građane neće ništa koštati. Iskoristili smo ovu priliku da razgovaramo o daljnjim projektima, jako nam je važno da je i projekt naše nove knjižnice naišao na razumijevanje - rekao je Bosančić. M.K.
4

godine čekalo se da se Općinski sud iz Vukovara vrati u Vinkovce
Možda ste propustili...

FAKULTET TURIZMA I RURALNOG RAZVOJA U POŽEGI

Promoviran prvi naraštaj diplomanata

DO VALENSA I IZ OSIJEKA I SL. BRODA

Vikend uz glazbu, craft pivo, stare vinile, stripove

FOTOGRAFIJE PRIMAJU DO 12. SVIBNJA

Bioraznolikost - fotonatječaj

Najčitanije iz rubrike