TvObzor
NOVA TV: SUPERTALENT

Traže se tri nova natjecatelja za veliko finale showa
Objavljeno 6. prosinca, 2019.
Uz uzbudljive nastupe na pozornici, gledatelji će i ove nedjelje imati priliku zaviri u backstage s Miom na YouTube kanalu Nove TV

Polovina mjesta u finalima već su popunjena, a ove nedjelje doznat ćemo kojih će još troje natjecatelja osvojiti ulaznicu za ulazak u veliko finale showa.

U trećoj emisiji uživo vidjet ćemo novih desetero polufinalista koji su svojim nastupima na audiciji oduševili žiri, a brojni od njih i osvojili simpatije gledatelja. Sa svojim nevjerojatnim talentom, odnosno mogućnošću gutanja stvari te izvraćanja istih, ponovno će pred žiri stati Škot Stevie Starr, a što će ovaj put sve progutati, ostaje nam vidjeti. U svijet magije ponovno će nas odvesti mentalist Siniša Hotko, dok će nas u svijet zabave odvesti žongler Jakob Bergant koji će ovaj put žonglirati i sa sabljama. Na pozornici Supertalenta ove nedjelje zaplesat će duo Max i Đuro i pokazati zašto slove za jedne od najboljih break dancera u Hrvatskoj, trio No shame koji kažu kako i samo ime grupe opisuje njihov ples, a vidjet ćemo još i sjajne stepere iz grupe Step‘n‘jazz koji će još jednom svojim cipelicama silovito prodrmati studio Supertalenta. Od pjevača vidjet ćemo i Jankov zlatni gumb, 14-godišnju Gabrijelu Braičić, koja je sve na audiciji ostavila bez teksta izvedbom pjesme ‘I am changing‘, a vidjet ćemo i iznimno talentirane mlade pjevače iz grupe Pop rock škola Sarajevo. Iz Sarajeva u polufinale stiže još dvoje talentiranih glazbenika – Sara i Đurica, a hoće li i ovaj put osvojiti žiri svojim šarmom i karizmom, tek ćemo doznati. Svojim šarmom bend Cota G4 na audiciji je uspio kupiti ženski dio žirija, a hoće li ponoviti uspjeh s audicijskog dijela natjecanja, ostaje za vidjeti.

Uz uzbudljive nastupe na pozornici, gledatelji će i ove nedjelje imati priliku zaviriti u backstage s Miom na YouTube kanalu Nove TV te doznati kakva atmosfera vlada u najpoznatijem zapozorju u Hrvatskoj, kako se kandidati pripremaju za nastup, kao i kakve su reakcije nakon nastupa.

Ne propustite pretposljednju polufinalnu emisiju Supertalenta ove nedjelje, u 20 sati, na Novoj TV.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

VIASAT HISTORY: PREMIJERA DOKUMENTARCA “OTPOR: UZVRATILI SU”

Kako su se Židovi suprotstavili nacistima

PREMIJERNE IZVEDBE, ODLIČNE PJESME I JAKA KONKURENCIJA

Izravni prijenos 71. Zagrebačkog festivala

U OSMOJ OVOSEZONSKOJ EPIZODI SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Budite spremni na show jer od bitke smo napravili ljubav

Najčitanije iz rubrike