Mozaik
ODREĐEN NOVI DATUM KONCERTA

Zucchero 8. prosinca 2020. pjeva u Zagrebu
Objavljeno 5. prosinca, 2019.
Zbog tehničkih izmjena produkcije na dijelu velike europske turneje D.O.C. World tour, koncert predviđen za 29. listopada sljedeće godine održat će se 8. prosinca 2020. godine. Turneja koja obuhvaća tridesetak gradova Europe produkcijski je vrlo zahtjevna, stoga je organizacijski bilo nužno pomaknuti termin na prosinac.

Zucchero je jedan od omiljenih talijanskih glazbenika koji je prodao više od 60 milijuna nosača zvuka u karijeri, a 8. studenog je objavio novi studijski album D.O.C. Zucchero je bio prvi umjetnik sa Zapada koji je nastupio u Kremlju nakon pada Berlinskoga zida, a njegov nastup u Havani 2012. godine ispred 80.000 posjetitelja smatra se najposjećenijim koncertom stranog umjetnika na Kubi u vrijeme embarga. Na predstojećoj će turneji održati čak 12 koncerata u veronskoj Areni, čime će postati rekorder po održanim koncertima u toj Areni – ukupno 51 koncert. Poznati glazbenik nastupio je čak dva puta u pulskoj Areni, gdje je oduševio domaću publiku, ali i brojne talijanske turiste koji su u posebnoj atmosferi Arene uživali u njegovim hitovima.

Kupljene ulaznice vrijede i za novi datum koncerta, 8. prosinca, dok je povrat ulaznica moguć na prodajnom mjestu na kojemu su ulaznice i kupljene.

To će biti prvi Zuccherov nastup u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, a kako biste bili sigurni da ga nećete propustiti, ulaznice nabavite što prije na blagajnama Lisinskog ili na www.lisinski.hr i ulaznice.hr. T.K.
Možda ste propustili...

KONCERTI SJAJNIH MLADIH BENDOVA 19. I 20. TRAVNJA

Superval stiže u Đakovo i Osijek

NA ZAGREBDOXU PREMIJERNO “GRANDPA GURU”

Dokumentarni film o Kultur Shocku

Najčitanije iz rubrike