Osijek
DODIJELJENE NAGRADE ZA PISANJE POSLOVNIH PLANOVA

Budi uzor/Inova dao priliku studentima
Objavljeno 29. studenog, 2019.
U sklopu Međunarodne izložbe inovacija, prototipova i poslovnih planova Budi uzor/Inova 2019. održane od 13. do 16. studenoga u Zagrebu provedeno je i natjecanje u pisanju poslovnih planova. U petak su u prostorijama Tera Tehnopolisa dodijeljene nagrade najuspješnijima.

Ovogodišnji Grand prix za najbolji poslovni plan osvojile su studentice Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera Sanja Antunović, Ana Čolak, Andrea Gregurec i Nives Sić ambicioznim poslovnim planom koji je dobio engleski naziv "Horse Spirit for Human Health". Grand prix Budi uzor 2019. za najbolju inovaciju koji dodjeljuju Tera Tehnopolis i Hrvatska udruga inovatora-poduzetnika pripao je studentu Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija s istog sveučilišta Armandu Filiću za inovaciju "Smart Solar Systems".

- Ovogodišnja izložba priređena je 15. put. Statistika dolaska je dojmljiva: 31 država članica, 290 inovacija te 151 poslovni plan od kojih je deset ušlo u završnicu i u trominutnoj prezentaciji predstavilo svoj poslovni plan pred prosudbenim povjerenstvom. Moram reći da se ove godine dogodio važan iskorak u akademskom poduzetništvu. Posebno bih istaknuo studente Agrobiotehničkog fakulteta, FERIT-a i Veleučilišta u Vukovaru - rekao nam je prof. dr. sc. Ivan Štefanić, direktor Tera Tehnopolisa d.o.o. D.C.
Možda ste propustili...

U ZAGREBU POKOPAN SALEZIJANAC KOJI JE PREMINUO U OSIJEK

Don Ivan Bolkovac bio je vrsni propovjednik

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana