Osijek
DODIJELJENE NAGRADE ZA PISANJE POSLOVNIH PLANOVA

Budi uzor/Inova dao priliku studentima
Objavljeno 29. studenog, 2019.
U sklopu Međunarodne izložbe inovacija, prototipova i poslovnih planova Budi uzor/Inova 2019. održane od 13. do 16. studenoga u Zagrebu provedeno je i natjecanje u pisanju poslovnih planova. U petak su u prostorijama Tera Tehnopolisa dodijeljene nagrade najuspješnijima.

Ovogodišnji Grand prix za najbolji poslovni plan osvojile su studentice Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera Sanja Antunović, Ana Čolak, Andrea Gregurec i Nives Sić ambicioznim poslovnim planom koji je dobio engleski naziv "Horse Spirit for Human Health". Grand prix Budi uzor 2019. za najbolju inovaciju koji dodjeljuju Tera Tehnopolis i Hrvatska udruga inovatora-poduzetnika pripao je studentu Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija s istog sveučilišta Armandu Filiću za inovaciju "Smart Solar Systems".

- Ovogodišnja izložba priređena je 15. put. Statistika dolaska je dojmljiva: 31 država članica, 290 inovacija te 151 poslovni plan od kojih je deset ušlo u završnicu i u trominutnoj prezentaciji predstavilo svoj poslovni plan pred prosudbenim povjerenstvom. Moram reći da se ove godine dogodio važan iskorak u akademskom poduzetništvu. Posebno bih istaknuo studente Agrobiotehničkog fakulteta, FERIT-a i Veleučilišta u Vukovaru - rekao nam je prof. dr. sc. Ivan Štefanić, direktor Tera Tehnopolisa d.o.o. D.C.
Možda ste propustili...

UZ POVEĆANU VRIJEDNOST LEBDEĆIH ČESTICA

Stručnjaci kažu da nema mjesta panici

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

SLAVEN PAVLOVIĆ - DOBAR PRIMJER POSLOVNE ODLUČNOSTI

Dao otkaz na poslu, uzeo poticaje pa otvorio svoju cvjećarnicu u Retfali

2

ŽUPANIJA ODGOVORILA NA POTREBE

Cvjetno naselje prvi put dobilo ambulantu

3

ŠKOLSKI OBROK ZA SVE

Topli obroci i proizvodi OPG-ova osvajaju škole