Osijek
DODIJELJENE NAGRADE ZA PISANJE POSLOVNIH PLANOVA

Budi uzor/Inova dao priliku studentima
Objavljeno 29. studenog, 2019.
U sklopu Međunarodne izložbe inovacija, prototipova i poslovnih planova Budi uzor/Inova 2019. održane od 13. do 16. studenoga u Zagrebu provedeno je i natjecanje u pisanju poslovnih planova. U petak su u prostorijama Tera Tehnopolisa dodijeljene nagrade najuspješnijima.

Ovogodišnji Grand prix za najbolji poslovni plan osvojile su studentice Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera Sanja Antunović, Ana Čolak, Andrea Gregurec i Nives Sić ambicioznim poslovnim planom koji je dobio engleski naziv "Horse Spirit for Human Health". Grand prix Budi uzor 2019. za najbolju inovaciju koji dodjeljuju Tera Tehnopolis i Hrvatska udruga inovatora-poduzetnika pripao je studentu Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija s istog sveučilišta Armandu Filiću za inovaciju "Smart Solar Systems".

- Ovogodišnja izložba priređena je 15. put. Statistika dolaska je dojmljiva: 31 država članica, 290 inovacija te 151 poslovni plan od kojih je deset ušlo u završnicu i u trominutnoj prezentaciji predstavilo svoj poslovni plan pred prosudbenim povjerenstvom. Moram reći da se ove godine dogodio važan iskorak u akademskom poduzetništvu. Posebno bih istaknuo studente Agrobiotehničkog fakulteta, FERIT-a i Veleučilišta u Vukovaru - rekao nam je prof. dr. sc. Ivan Štefanić, direktor Tera Tehnopolisa d.o.o. D.C.
Možda ste propustili...

RETREEART ORGANIZIRA NESVAKIDAŠNJI DOGAĐAJ U PRIRODI

Šumska kupka: Zastani, udahni i rascvjetaj se!

2. KONGRES HRVATSKOG DRUŠTVA ZA BUBREG OKUPIO 250 NEFROLOGA

Kroničnu bubrežnu bolest ima 12 % populacije u RH, a mnogi ne znaju da su bolesni

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PREDSTAVLJENI NOVI PROSTORI ZAVODA ZA DERMATOLOGIJU I VENEROLOGIJU

Stacionar Dermatologije nakon čak 40 godina ponovno u krugu KBC-a Osijek

2

POSLJEDICE NEVREMENA U OSIJEKU

Vjetar odlomio stablo, koje
je završilo na automobilima

3

VEĆ DUGO ZATVORENA

Raspisan poziv za saniranje krovišta knjižnice na Jugu