Regija
OBNOVA I DOGRADNJA DVD-A PODGORAČ

Uredit će prostor za vatrogasce, ali i za sve mještane općine
Objavljeno 30. studenog, 2019.
PODGORAČ


Projekt "Rekonstrukcija, dogradnja i nadogradnja DVD Podgorač" (dom, spremište i garaža) nakon provedene administrativne obrade pozitivno je ocijenjen, a procijenjeni iznos potpore ovog pothvata je 5.296.688,13 kuna. Nakon potpisivanja ugovora s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Općina Podgorač provela je otvoreni postupak javne nabave te je nakon provedenog postupka i odabira najpovoljnije ponude općinski načelnik Goran Đanić s tvrtkom Tehno-elektro d.o.o. iz Đakova zaključio Ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji, dogradnji i nadogradnji DVD-a Podgorač. Ovaj projekt obuhvatit će uređenje objekta Dobrovoljno vatrogasnog društva Podgorač, što će uključivati rekonstrukciju i dogradnju garaže, spremišta, ureda, tornja, učionica i sanitarnih čvorova.


- Na taj će način vatrogasci imati bolje uvjete rada i na bolji način će se zadovoljiti uvjeti sigurnosti stanovništva. Bitno je naglasiti da će i kulturno-umjetnička društva, gospodarski subjekti, stanovnici općine te ostale udruge moći koristiti uređen objekt za sastanke, zabave i druge aktivnosti u naselju – rekao je o važnosti ovog projekta za cijelu zajednicu, odnosno sve stanovnike općine Podgorač, načelnik Goran Đanić.
Također, sa zadovoljstvom je istaknuto da je ovo jedan od najvećih projekata za povlačenje financijskih sredstava iz Europske unije. I.Ć.
Možda ste propustili...

OPĆINA STARI JANKOVCI U REGIONALNOM PROJEKTU

Razvit će transnacionalni klaster

OGRANAK MATICE HRVATSKE U VIROVITICI

Natječaj za krimi priču

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OBITELJ MARIĆ IZ VRBANJE NE STRAHUJE ZA TRŽIŠTE

Začinska dimljena i tucana paprika osvojile su kupce

2

RADOVI U ZAMAHU NA TENISKIM TERENIMA

Pod LED rasvjetom i preostala dva teniska terena od njih pet

3

KULTNO OKUPLJALIŠTE VINKOVČANA

Na mjestu nekadašnjeg Malog kina trg sjećanja