Regija
ADVENT U VUKOVARU

Program za sve uzraste
Objavljeno 29. studenog, 2019.
VUKOVAR - Advent u Vukovaru počinje paljenjem prve adventske svijeće, 1. prosinca, u Gradskom muzeju, a trajat će do 24. prosinca.

- Program Adventa bit će na otvorenom prostoru Trga RH, a počinje 6. prosinca prigodnim kulturno-zabavnim programom. Advent u Vukovaru donosi bogat program, u kojem će biti čarolija u kutku Djeda Božićnjaka na Adventskom trgu uz doček Sv. Nikole, besplatno klizanje, vožnja božićnim vlakićem i kočijom, nebo puno želja - puštanje letećih lampiona, žive jaslice, Magic Advent - mobilna aplikacija za virtualno prikupljanje poklona, uz sve to velika gastronomska ponuda - kazala je Ivana Mujkić, zamjenica vukovarskog gradonačelnika.

U program Adventa uključila se i Gradska knjižnica s programom Polarni ekspres namijenjenim prvenstveno mladim sugrađanima. Održat će se i 15 koncerata, kako regionalnih bendova tako i šire poznatih imena, te Božićni sajam na Trgu Republike od 20. do 24. prosinca, na kojem će sudjelovati 16 izlagača.

Grad je za Advent u Vukovaru osigurao 300.000 kuna, a još 60.000 kuna izdvojila je gradska Turistička zajednica. Mališanima će Grad podijeliti 2800 paketića. M.K.
Možda ste propustili...

SAMO TEHNIČKA I GIMNAZIJA POPUNILI SVA MJESTA U LJETNOM ROKU

Za traženo zanimanje zidar i ove godine interes je slab

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OBITELJ MARIĆ IZ VRBANJE NE STRAHUJE ZA TRŽIŠTE

Začinska dimljena i tucana paprika osvojile su kupce

2

RADOVI U ZAMAHU NA TENISKIM TERENIMA

Pod LED rasvjetom i preostala dva teniska terena od njih pet

3

KULTNO OKUPLJALIŠTE VINKOVČANA

Na mjestu nekadašnjeg Malog kina trg sjećanja