Dome slatki dome
LIFESTYLE KUĆANSKI APARATI

Još bolje upravljanje kućanskim aparatima
Objavljeno 28. studenog, 2019.
LG ThinQ prva je mobilna aplikacija za pametne kućanske aparate koja nudi prepoznavanje glasa, omogućujući slobodu upravljanja

LG je predstavio poboljšanju aplikaciju ThinQ kako bi korisnicima omogućio još bolje iskustvo pametnog doma. Aplikacija LG ThinQ sada omogućava i besprijekorno upravljanje LG-jevim pametnim kućanskim aparatima i proširene usluge korisnicima u više od 150 zemalja te se temelji na LG-jevoj strategiji umjetne inteligencije ‘‘evolve, connect i open‘‘.


LG ThinQ koristi tehnologiju prepoznavanja glasa Google Assistant kako bi pružio najprikladniji način povezivanja korisnika s njihovim ThinQ aparatima. Prvotno predstavljena kao SmartThinQ, aplikacija LG ThinQ prva je mobilna aplikacija za pametne kućanske aparate koja nudi prepoznavanje glasa, omogućujući korisnicima slobodu upravljanja i nadgledanja svojih aparata s pomoću razgovornih glasovnih naredbi.


Nadalje, ova napredna aplikacija, koja se temelji na umjetnoj inteligenciji (AI), pruža personaliziranu podršku u obliku usluge Proactive Customer Care kako bi informirala korisnike o potencijalnim problemima prije nego što se uopće pojave, ubrzavajući posjete servisera ako je potrebno. Proactive Customer Care pomaže povećati učinkovitost proizvoda i radni vijek s detaljnim uputama i savjetima za optimalno funkcioniranje aparata.


Korisnici mogu povezati svoje LG pametne aparate preko aplikacije s Amazonovim računima za automatsku narudžbu i dostavu koristeći uslugu Amazon Dash Replenishment. Često korištene potrepštine, kao što su sredstvo za pranje posuđa, deterdžent za pranje rublja ili omekšivač mogu se unaprijed odabrati za automatsku dostavu u dom korisnika kad je to potrebno.


‘’LG ThinQ je savršen primjer naše vizije da pružimo praktičnije iskustvo pametnog doma bez potreba za dugotrajnim učenjem koje napredni proizvodi često zahtijevaju’’, rekao je Ryu Hye-jung, izvršni direktor LG-jeve divizije Smart Home Business. ‘’LG-ju su oduvijek korisnici na prvom mjestu, a evolucija našeg ekosustava pametnog doma to jasno pokazuje.’’
Marin Režić
Možda ste propustili...

DETALJI ZA VRTOVE I TERASE

Užitak i odmor u toplim danima

SADNJABOBIČASTOG VOĆA

Uzgojite vlastite maline

DIZAJN: INSPIRACIJE ZA UREĐENJE

Prostorni sklad za ugodan život

Najčitanije iz rubrike