Sport
POMOĆ IZ KUĆE NOGOMETA

HNS za Pampas izdvojio milijun eura
Objavljeno 27. studenog, 2019.
Predsjednik HNS-a Davor Šuker nije na utakmicu protiv Istre 1961 došao samo u kurtoazni posjet. Došao je, među ostalim, obići i radove na gradilištu Pampas, gdje svakog dana sve više raste novi dom NK-a Osijek, u sklopu kojega će biti i kamp Škole nogometa. U goste se ne dolazi praznih ruku, pa je i Šuker razveselio svoje domaćine finim poklonom.

- Oduševljen sam što se u mom gradu događa ovakav jedan projekt. Sa zadovoljstvom mogu objaviti kako je Izvršni odbor HNS-a odlučio gradnju ovog kapitalnog objekta poduprijeti s milijun eura. Taj će novac biti iskorišten za uređivanje kampa Škole nogometa NK-a Osijek. HNS-u je iznimno važno da se u Hrvatskoj gradi nogometna infrastruktra. Nakon Rijeke veseli me što će i Osijek jako brzo dobiti novi stadion i kamp Škole nogometa koji će zadovoljavati sve najviše europske standarde. Jedva čekam kada će se na Pampasu odigrati prva službena utakmica, a nakon toga vrlo brzo u goste će opet doći i hrvatska reprezentacija, koja je u Osijeku uvijek dočekivana s bezgraničnom ljubavi. Kao rođeni Osječanin jako sam ponosan i zahvalan svim ljudima koji su omogućili realizaciju ovog megaprojekta - rekao je Davor Šuker, predsjednik HNS-a.

Inače, prema riječima direktora NK-a Osijek Igora Galića, radovi na gradnji teku planiranim tempom, a dokad će tako biti, najviše će ovisiti o vremenskim prilikama. Dok god one to budu dopuštale, na Pampasu će se raditi punom parom. D.Keler
Možda ste propustili...

ENGLESKI PRVAK LIVERPOOL

Alžirac Mandi umjesto Lovrena

NEVRIJEME OŠTETILO NAŠIČKU DVORANU

NEXE je svladao Spačvu u Požegi

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ZAVJET ŠUTNJE U GRADSKOM VRTU

Nova će "devetka" među bijelo-plave doći iz Paragvaja?

2

“GOLUBOVE” GAĐALI NA PAMPASU

Ana mogla bolje, Gudelj opet drugi

3

BIVŠI KAPETAN NOGOMETNE REPREZENTACIJE RUSIJE

“Ludi” Širokov pretukao suca