Sport
POMOĆ IZ KUĆE NOGOMETA

HNS za Pampas izdvojio milijun eura
Objavljeno 27. studenog, 2019.
Predsjednik HNS-a Davor Šuker nije na utakmicu protiv Istre 1961 došao samo u kurtoazni posjet. Došao je, među ostalim, obići i radove na gradilištu Pampas, gdje svakog dana sve više raste novi dom NK-a Osijek, u sklopu kojega će biti i kamp Škole nogometa. U goste se ne dolazi praznih ruku, pa je i Šuker razveselio svoje domaćine finim poklonom.

- Oduševljen sam što se u mom gradu događa ovakav jedan projekt. Sa zadovoljstvom mogu objaviti kako je Izvršni odbor HNS-a odlučio gradnju ovog kapitalnog objekta poduprijeti s milijun eura. Taj će novac biti iskorišten za uređivanje kampa Škole nogometa NK-a Osijek. HNS-u je iznimno važno da se u Hrvatskoj gradi nogometna infrastruktra. Nakon Rijeke veseli me što će i Osijek jako brzo dobiti novi stadion i kamp Škole nogometa koji će zadovoljavati sve najviše europske standarde. Jedva čekam kada će se na Pampasu odigrati prva službena utakmica, a nakon toga vrlo brzo u goste će opet doći i hrvatska reprezentacija, koja je u Osijeku uvijek dočekivana s bezgraničnom ljubavi. Kao rođeni Osječanin jako sam ponosan i zahvalan svim ljudima koji su omogućili realizaciju ovog megaprojekta - rekao je Davor Šuker, predsjednik HNS-a.

Inače, prema riječima direktora NK-a Osijek Igora Galića, radovi na gradnji teku planiranim tempom, a dokad će tako biti, najviše će ovisiti o vremenskim prilikama. Dok god one to budu dopuštale, na Pampasu će se raditi punom parom. D.Keler
Možda ste propustili...

OTVORENO PRVENSTO HRVATSKE ZA PARAATLETIČARE

Županović bio drugi, ali nije posve zadovoljan

FRANCUSKA POČELA ODBROJAVANJE DO POČETKA OLIMPIJSKIH IGARA

U Grčkoj sve spremno za paljenje olimpijske baklje, koja će na put do Pariza

MARIO MUŠANIĆ, POJEDINAČNI KUGLAČKI DRŽAVNI PRVAK

Nakon pet naslova prvaka u neparnoj, ovaj šesti prvi put došao u parnoj godini

Najčitanije iz rubrike