Sport
POMOĆ IZ KUĆE NOGOMETA

HNS za Pampas izdvojio milijun eura
Objavljeno 27. studenog, 2019.
Predsjednik HNS-a Davor Šuker nije na utakmicu protiv Istre 1961 došao samo u kurtoazni posjet. Došao je, među ostalim, obići i radove na gradilištu Pampas, gdje svakog dana sve više raste novi dom NK-a Osijek, u sklopu kojega će biti i kamp Škole nogometa. U goste se ne dolazi praznih ruku, pa je i Šuker razveselio svoje domaćine finim poklonom.

- Oduševljen sam što se u mom gradu događa ovakav jedan projekt. Sa zadovoljstvom mogu objaviti kako je Izvršni odbor HNS-a odlučio gradnju ovog kapitalnog objekta poduprijeti s milijun eura. Taj će novac biti iskorišten za uređivanje kampa Škole nogometa NK-a Osijek. HNS-u je iznimno važno da se u Hrvatskoj gradi nogometna infrastruktra. Nakon Rijeke veseli me što će i Osijek jako brzo dobiti novi stadion i kamp Škole nogometa koji će zadovoljavati sve najviše europske standarde. Jedva čekam kada će se na Pampasu odigrati prva službena utakmica, a nakon toga vrlo brzo u goste će opet doći i hrvatska reprezentacija, koja je u Osijeku uvijek dočekivana s bezgraničnom ljubavi. Kao rođeni Osječanin jako sam ponosan i zahvalan svim ljudima koji su omogućili realizaciju ovog megaprojekta - rekao je Davor Šuker, predsjednik HNS-a.

Inače, prema riječima direktora NK-a Osijek Igora Galića, radovi na gradnji teku planiranim tempom, a dokad će tako biti, najviše će ovisiti o vremenskim prilikama. Dok god one to budu dopuštale, na Pampasu će se raditi punom parom. D.Keler
Možda ste propustili...

SLAVONSKI DRUGOLIGAŠI ZAVRŠILI ZIMSKI ODMOR

Osijek II: Tri tjedna u Osijeku pa odlazak u Umag

PRIPREME NOGOMETAŠA OSIJEKA U ŠPANJOLSKOJ

Danas je prva utakmica, protiv Puskas Akademije

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana