Tehno
REBOOT INFOGAMER

Uzbudljivo finale na 5G mreži
Objavljeno 22. studenog, 2019.
Posljednjeg dana velikog finala A1 Adria Lige i posljednjeg dana Reboot InfoGamera powered by A1 igrala se računalna igra DOTA 2.


Posebnost ovogodišnjeg Infogamera bilo je natjecanje u mobilnim igrama koje se prvi put u regiji i među prvima u svijetu igralo na A1 5G mreži. Finala mobilnih igara Hearthstone i Clash Royale igrala su se na Huawei uređajima Mate 20X 5G. U završnici igre Clash Royale natjecali su se ConeKorleone i Nikola, koji je osvojio prvo mjesto. U Hearthstone završnici našli su se Paljuha i dimi, a pobjedu je odnio Paljuha. Vikend je bio rezerviran za računalne igre CS:GO i DOTA 2. U subotnjem CS:GO okršaju na velikim ekranima u A1 5G Gaming Areni, pred brojnim posjetiteljima, našla su se četiri najbolja tima s ovih prostora - ex-BLUEJAYS, Vilay eSport, uniQue.XPortal i JESTE. Neizvjesni završni meč odigrali su uniQue.XPortal i pobjednici ex-BLUEJAYS. Zadnjeg dana velikog finala A1 Adria Lige i posljednjeg dana Reboot InfoGamera powered by A1 igrala se računalna igra DOTA 2. Pobjednički pehar kući je odnijela ekipa Level Up. Finalni poredak računalnih igara:CS:GO - ex-BLUEJAYS, uniQue.XPortal, Vilay eSport, JESTE. DOTA 2 - Level Up, Tim 123, The Last Jedis, Team Serbia. Tijekom četvrte sezone u prijenose 700 odigranih mečeva uključilo se gotovo 100.000 gledatelja na svim kanalima A1 Adria Lige. Svi koji tijekom vikenda nisu svoje favorite uživo bodrili na Zagrebačkom velesajmu, finala su mogli pratiti preko live streama na Twitch.tv te YouTube kanalu i službenoj Facebook stranici Lige. Prijenos je bio emitiran i na televizijskim kanalima PlanetSport i GameBar.


Posjetitelji su imali priliku sudjelovati u brojnim nagradnim igrama, gaming kvizovima i osvajati vrijedne nagrade. Više nego uspješna demonstracija testne A1 5G mreže i mogućnost da uživo isprobaju kako će 5G utjecati na gejmanje i industriju zabave bila je dodatna atrakcija brojnim posjetiteljima, a njih je bilo oko 100.000. M.R.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike