TvObzor
NOVA TV

Uzbudljivo finale showa “Ženim sina”
Objavljeno 22. studenog, 2019.
Velika završnica emisije “Ženim sina” donosi konačan odgovor na pitanje koja će djevojka doći do prstena i njime zapečatiti svoju ljubav s nekim od kandidata. U proteklim tjednima gledatelji su tako pratili četiri kandidata, Josipa, Mateja, Ivana i Bruna, i njihove zgode i nezgode s djevojkama, koje su sve pod budnim okom pratile majke Suzana, Ljiljana, Dubravka te otac Mile. Tijekom emisije gledatelji su mogli vidjeti kako oženiti sina roditeljima definitivno nije lak zadatak. Svaka od majki u showu ima svoju favoritkinju, ali ipak ne možemo znati jesu li djevojke koje se njima sviđaju one koje će naposljetku odabrati njihovi sinovi.

U veliku završnicu druge sezone “Ženim sina?” svaki od kandidata ušao je s po dvije djevojke s kojima je razvio najdublju povezanost. Mama Suzana svom sinu Josipu na početku showa dala je obiteljski prsten radi toga da ga stavi na ruku djevojci ako bude siguran da je to osoba s kojom želi provesti život. U velikoj završnici Ivan će birati između Petre i Mirne. Premda je s Petrom kliknuo od prvog dana, a gledatelji su svjedočili i brojnim ljubavnim iskricama, pa i romantičnim poljupcima, čini se kako svoj odnos i dalje nisu uspjeli do kraja definirati. Bruno će pak birati između Martine i Julije. Kako kaže, već je odavno donio odluku, a sada će ju samo potvrditi. Matejev odabir za finale su Karla i Ivana Isabella, s kojima je, kaže, razvio jedno divno prijateljstvo.

Vrijeme odluke se bliži, a koja će od djevojaka doći do prstena, ne propustite doznati u utorak, 26. studenoga, od 22.30 sati u finalnoj epizodi druge sezone showa “Ženim sina?”.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike