Zdravlje
PRIKLJUČI SE NAJBOLJOJ EKIPI U GRADU

Licencirani osječki treneri preuzimaju najmoderniji fitness centar u Istočnoj Hrvatskoj!
Objavljeno 19. studenog, 2019.
Najveći i najmoderniji fitness centar u istočnoj Hrvatskoj – City Fitness, svoj će sedmi rođendan dočekati u novom vlasništvu. City Fitness, koji se od 2012. godine razvijao pod okriljem regionalnog lidera u sportskoj suplementaciji i fitness opremi - Polleo Sporta, sada prelazi u ruke najboljih osječkih fitness trenera Matee i Vladimira Banca.

Smješten unutar višestruko nagrađivane arhitekture najmodernijeg hrvatskog autobusnog kolodvora, City Fitness se proteže na 700m2 što ga čini najvećim fitness centrom u istočnoj Hrvatskoj.

 

 


„Drago nam je da je naš veliki strateški projekt zaživio punim plućima te pronašao ljude koji će ga preuzeti i dalje jačati njegov rast. City Fitness je oduvijek bio mjesto na kojemu smo provodili ono što smo pričali te su zato njime prošetali mnogi licencirani treneri, održani su inovativni treninzi, osmišljene najbolje članarine i održane brojne edukacije. Time je utvrdio svoju poziciju edukativnog fitness centra u kojemu svaki član dobiva vrijednost više. “ – izjavio je direktor grupe Polleo Adria, Dinko Magazin.

Uz Les Milles programe te jedinstveni koncept grupnih programa, City Fitness je godinama na vrhu ljestvice najboljih slavonskih fitness centara.

 

 


„U City Fitness su utkane vrijednosti Polleo Sporta i tako će uvijek i ostati. Ponosni smo što preuzimamo centar osječkih grupnih treninga te se veselimo osmišljavanju noviteta koji će zasigurno razveseliti naše članove. Cilj nam je zadržati temeljni koncept, ponuditi nove sadržaje i na taj način utvrditi primat u Slavoniji. „ – rekao je Vladimir Banac, licencirani trener koji preuzima fitness centar.

City Fitness se nekoliko puta preuređivao kako bi zaživio kao najbolja i najmodernija verzija fitness centra koju je Osijek vidio. Sprave koje se nalaze unutar centra rađene su posebno za projekt City Fitnessa i to s tvrtkom Panatta Sport koja je u suradnji s vrhunskom dizajnerkom kućom Pininfarina dizajnirala opremu. Najveći i najmoderniji, isklesan od vrijednosti i promocija zdravog i aktivnog života, City Fitness nastavlja svojim članovima nuditi ono najbolje od treninga – osjećaj zadovoljstva i ispunjenosti.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike