Regija
U SKLOPU PROJEKTA “INFORMATIKA ZA SVE”

Novo računalo za članove Prijateljstva
Objavljeno 19. studenog, 2019.
FERIČANCI - Članovima udruge Prijateljstvo iz Feričanaca uručeno je novo računalo za čiju je nabavu zaslužna suradnja Udruge učenika, mladih i učenika s teškoćama Prijateljstvo iz Feričanaca, Biciklističkog kluba Našice i Savjeta mladih općine Feričanci. Donacijama od 4. Feričanačke biciklijade koju je organizirala udruga Prijateljstvo u suradnji s BK Našice i turnira u odbojci na pijesku i boćanju koje je organizirala udruga Prijateljstvo i Savjet mladih općine Feričanci prikupljena su financijska sredstva za kupnju računala.

- To je nastavak projekta "Informatika za sve",a cilj je nabava deset novih računala - rekao je predsjednik udruge Prijateljstvo Alen Dado. Iste aktivnosti su dogovorene i za iduću godinu u kojoj se nadaju još boljem odazivu sudionika biciklijade i turnira. Ovo računalo pomoći će članovima udruge u edukativnim aktivnostima, jer osim zabave i druženja, ovdje se i uči, a često se organiziraju i sati pomoći u učenju.

Dodjeli računala nazočili su članovi Biciklističkog kluba Našice, Mario i Matej Firšt, te volonteri udruge Prijateljstvo Samir Panić i Antonio Benović. I.Ć.
Možda ste propustili...

U BARANJU STIGLA JOŠ JEDNA NAGRADA

Baranjski bećarac je Simply the Best

BRINUT ĆE SE O 36 STARIJIH OSOBA

Ugovori o radu i bicikli za 6 žena

Najčitanije iz rubrike