Učionica
U OSIJEKU NASTAVLJEN CIKLUS KARIJERIRANJE 2019. U ORGANIZACIJI AZVO-A

Održani okrugli stol i radionica na temu izrade individualnoga razvojnog plana karijernog savjetnika
Objavljeno 18. studenog, 2019.

Okrugli stol s predstavnicima poslodavaca te radionica na temu izrade individualnoga razvojnog plana karijernog savjetnika dana 14. listopada 2019. održani su na Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, u zgradi Rektorata, u sklopu ciklusa Karijeriranje 2019.


Na okruglom su stolu predstavnici poslodavaca, Hrvatske udruge poslodavaca i Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje razgovarali o zapošljavanju visokoobrazovanih mladih osoba radi jačega povezivanja sektora visokoga obrazovanja i tržišta rada u ovoj i susjednim županijama te jačanja djelatnosti karijernoga usmjeravanja studenata na Sveučilištu u Osijeku. U drugom je dijelu doc. dr. sc. Ana Jakopec s Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Osijeku održala praktičnu radionicu izrade individualnoga razvojnog plana karijernoga savjetnika.


Karijeriranje je ciklus radionica za karijerne savjetnike koji organizira Agencija za znanost i visoko obrazovanje (AZVO) radi jačanja kompetencija nastavnika i karijernih savjetnika na visokim učilištima kako bi mogli što kvalitetnije odgovoriti profesionalnim zahtjevima i izazovima s kojima se susreću. Radionice u sklopu ciklusa Karijeriranje 2019. organizirane su u okviru projekta SKAZVO – Unaprjeđenje sustava osiguravanja i unaprjeđenje kvalitete visokoga obrazovanja koji provodi AZVO, a financiran je sredstvima Europske unije iz Europskoga socijalnog fonda.


(Agencija za znanost i visoko obrazovanje)
Možda ste propustili...