Mozaik
RASPRODANA PREDSTAVA U URANIJI

Marinković do suza nasmijao publiku
Objavljeno 15. studenog, 2019.
Do posljednjeg mjesta ispunjeno je bilo osječko kino Urania u kojem je poznati sarajevski glumac i komičar Dragan Marinković - Maca održao svoju novu predstavu "Kakva ti je žena, takav ti je život". Nakon Zagreba, Beograda, Sarajeva, Beča i drugih gradova u kojima je već održana premijera, ova urnebesna hit-komedija do suza je nasmijala i oduševljenu osječku publiku koja je Maca ispratila ovacijama.

U svojoj petoj autorskoj predstavi, u trajanju od dva sata, glumac je na duhovit i sebi svojstven način obradio temu muško-ženskih odnosa, oslikavši pritom koliko su oni jednostavni u svojoj kompliciranosti, kao i stvarnost vremena u kojem živimo.

- Prvi put sam u Osijeku, što nije za pohvalu ali, eto, nekako su se stvari tako odigrale. Hvala divnoj publici što je došla u velikom broju i na uzajamnim emocijama. Bilo je odlično. "Kakva ti je žena, takav ti je život" za dva je mjeseca postala apsolutni regionalni hit i, iako sam znao da je predstava dobra, nadmašila je sva moja očekivanja. Komedija je to kad gledaš sa strane, ali kad si u konfliktu sa dragom osobom, to je najveća tragedija, tako da smo u životu uvijek na neki način i pacijenti i terapeuti. Kad gledaš druge uvijek si "pametan", i pitaš se čemu svađa, pa misliš da se to sve može riješiti i drugačije, ali kada se sam nađeš u takvoj situaciji, onda je to već druga priča - nakon osječke premijere u kinu Urania rekao nam je Dragan Marinković - Maca. D. Miklić
Možda ste propustili...

DANAS ISPRED PRODAVAONICE GRAMOFONSKIH PLOČA VINYLMANIA

Record Store Day 2024. u Osijeku

NATJEČAJ INMUSIC BREAKTHROUGH POWERED BY EUROPAVOX

Zasviraj na omiljenom festivalu!

Najčitanije iz rubrike