Sport
SLAVONSKA BRDSKO-BICIKLISTIČKA LIGA

Mateju Skuzinu Zlatna kaciga
Objavljeno 14. studenog, 2019.
Biciklistički klub Slatina organizirao je završnu svečanost proglašenja pobjednika 11. GIANT Slavonske brdsko-biciklističke lige. Biciklisti koji su ove godine sudjelovali u ligi te gosti okupili su se u restoranu Pinta, gdje su ih pozdravili predsjednik kluba domaćina Nino Margaretić, zamjenik gradonačelnika Slatine Bojan Plantak i predsjednik Biciklističkog kluba iz Donjeg Miholjca Siniša Crnčan, jedan od pokretača GIANT SBBL-a.

Osim natjecatelja iz devet klubova Slavonske biciklističke udruge na 11 staza tijekom 2019. godine vozili su i članovi još 24 kluba iz Hrvatske, Mađarske, Srbije te BiH, ukupno 187 biciklista. Crnčan je zahvalio generalnom sponzoru tvrtki Giant, koja je nagradama i donacijama pridonijela većoj kvaliteti lige.

Među natjecateljima valja izdvojiti pobjednika kategorije ELITE, člana Brdsko-biciklističkog kluba Požega Mateja Skuzina, koji je zaslužio Zlatnu kacigu jer je tri godine zaredom bio pobjednik u svojoj kategoriji. Ostali pobjednici po kategorijama su Denis Brandis iz BK Osijek (kategorija SPORT), Ivan Udorović iz BK Lood (VETERAN C), Igor Bajser iz BK Bor (VETERAN B), Janos Peter Vajda iz Team Imperatora (VETERAN A), Marijana Leko iz BBK Požega (ŽENE), Domagoj Safundžić iz BK Festung (KADETI) i Dejan Gavrić iz BK Summit (JUNIORI). Osim pojedinaca, nagrađen je i orahovački BK Lood, koji je predvodio Slatinčanin Mario Vida, kao osvajač ekipnog prvog mjesta.

Među uspješnim natjecateljima bili su i Slatinčani Damir Veger i Nino Margaretić. Veger je svoju prvu pravu debitantsku sezonu okončao na drugom mjestu kategorije VETERAN C, a Margaretić je bio treći u kategoriji VETERAN A. P. Žarković
Možda ste propustili...

MARIO MUŠANIĆ, POJEDINAČNI KUGLAČKI DRŽAVNI PRVAK

Nakon pet naslova prvaka u neparnoj, ovaj šesti prvi put došao u parnoj godini

TAEKWONDO GALEB TROPHY - SERBIA OPEN 2024.

Osječanke stekle vrijedno iskustvo

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana