Osijek
20. I 21. PROSINCA

Prijave za ReArt božićni festival do 30. studenoga
Objavljeno 14. studenog, 2019.
ReArt božićni festival održat će se 20. i 21. prosinca 2019. u Osijeku. Na natječaj se mogu prijaviti svi umjetnici ili grupe umjetnika koji žele predstaviti svoj rad, kao i svi kreativci ili grupe kreativaca, udruge, obrtnici ili mali poduzetnici koji izrađuju svoje predmete ručno, sa što manje upotrebe strojne obrade.

"Tražimo originalnost, neobičnost ili inovativnost u radu, kao i kvalitetu samog rada koji stvara određeni identitet ili brend. Bitno je predstaviti se kvalitetnim fotografijama, kao i opisom samih radova/brenda koji se prilaže. Opis proizvoda podrazumijeva: slike, crteži, ilustracije, grafike, fotografije itd. Dizajn (produkt, modni), redizajn, suveniri ili od predmeta opće uporabe, igračke i biljna kozmetika. Na natječaj se mogu prijaviti slikovnice i stripovi tiskani u maloj nakladi. Potrebno je ispuniti ‘‘Prijavnicu za ReArt Božić 2019.‘‘ i uz prijavnicu, koja se šalje na e-mail, treba priložiti i minimalno četiri fotografije s primjerima proizvoda koji se planiraju izlagati. Fotografije predstavljaju vas i vaš proizvod, stoga savjetujemo da ih šaljete u što kvalitetnijem formatu. Molimo vas da sve prijave pošaljete na e-mail: reart.sajam@gmail.com s naznakom ‘‘ReArt Božić 2019.‘‘ najkasnije do 30. studenoga 2019. Nepotpune ili zakašnjele prijave neće se razmatrati", pozivaju organizatori.

Sve prijave prolaze stručno žiriranje, nakon kojeg će autori i grupe autora elektroničkim putem biti obaviješteni o rezultatima natječaja. Prijava na natječaj je besplatna.
E. Nenadić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike