TvObzor
HOD PO RUBU GRUPE DETMEĆ

Sjajni rap rockeri objavili svoj dugoočekivani album
Objavljeno 15. studenog, 2019.
Sve pjesme debitanatskog albuma snimane su u studiju Hard Work u Požegi kod producenta Ante Akrapa

Debitantski album rap rock benda Detmeć "Na rubu" od proteklog tjedna danas možete poslušati na svim popularnim digitalnim streaming servisima (Deezer, Apple Music, Amazon, Spotify), a sedam dana kasnije pronaći će se u prodaji i u fizičkom obliku. Hod je to po rubu "detmećovaca", egzistencijalnom, socijalno-društvenom, ali i hod tijekom kojeg uspješno pronalaze izlazak iz ovog tmurnog i surovog života koji živimo. Teme su to koje se protežu kroz tekstove svih pjesama albuma, a ima ih ukupno 10. Osim već svima nama poznatih singlova, "Dijelimo se", "Mnogo jak", "Carcosa" i "Iza nas", tu je još šest riffoidnih i još žešćih uradaka, najnoviji singl za koji stiže uskoro i videospot, "Kroše", zatim "Kamion želja", "Bijeli separe", "Hotelska soba", "Život je san" i jedina suradnja na albumu, pjesma "Zamijeni me" u kojoj su ugostili jednog od najboljih hrvatskih vokala s iznimnom svjetskom karijerom, Dinu Jelusicka. Sve pjesme snimane su u studiju Hard Work u Požegi kod producenta Ante Akrapa koji je više puta dokazao svoju izvrsnost, a rezultat sjajnog rada je i album "Na rubu", za koji je likovno oblikovanje radila Marta Matijević.

"Sve to skupa radiš da bi izišao na pozornicu i poslao poruku. Mi se nadamo da će album biti još jedan super feedback i kako ćemo imati još više nastupa, a onda i da se netko pronađe u svemu tome", kažu "detmećovci", koji najavljuju koncertnu promociju albuma "Na rubu" objavljenog za Croatia Records. Odabrali su zagrebački klub Sax!, mjesto gdje ih je publika već imala prilike čuti i uvjeriti se u njihovu iskrenost, energiju i snažan stav. Koncert je zakazan za 18. prosinca, a pridružit će im se Playground Hustle i Suicidal. Upravo im je potpisivanje ugovora za najveću hrvatsku diskografsku kuću potvrda njihove ustrajnosti, marljivog rada i onog najvažnijeg – neodustajanja od životnih i profesionalnih ciljeva.

lbum "Na rubu" možete poslušati na svim digitalnim streaming servisima, poput Deezera, Apple Musica, Spotifyja, Amazona i Zorro Tunesa, a od petka, 15. studenoga bit će dostupan i u svim prodavaonicama Croatia Recordsa po cijeni od 69 kuna.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

U KINIMA DILJEM HRVATSKE ZAIGRAO JE HOROR “ABIGAIL”

Otkačena zabava puna krvave akcije

PREMIJERNE IZVEDBE, ODLIČNE PJESME I JAKA KONKURENCIJA

Izravni prijenos 71. Zagrebačkog festivala

Najčitanije iz rubrike