Osijek
NASTAVAK TRADICIJE DUGE SEDAM GODINA

Čepinčani se pripremaju
za Božićni sajam
Objavljeno 12. studenog, 2019.
U Čepinu će se i ove godine održati Božićni sajam. Tradicija je to koja traje već sedam godina pridonoseći da božićni i novogodišnji blagdani protječu u lijepoj atmosferi i druženju stanovnika cijele općine.

Stoga organizatori pozivaju zainteresirane izlagače da se prijave za izlaganje ili prodaju svojih proizvoda, radova i usluga na Božićnom sajmu Čepin, koji će se održati na javnoj površini ispred Centra za kulturu, Ulica kralja Zvonimira 98, i to u petak i subotu (20. i 21. prosinca 2019.) godine.

Zainteresirani izlagači i prodavači mogu dobiti dodatne informacije ili potvrditi sudjelovanje najkasnije do ponedjeljka, 16. prosinca 2019., e-mailom na adresu ivana.zeravica@cepin.hr, na telefon 031/381232 ili osobno u Općini Čepin, Ulica kralja Zvonimira 105.

Sudjelovanje je besplatno, a izlagačima su osigurani štandovi i električna energija. Prijaviti se mogu društva s ograničenom odgovornosti, obrti, obiteljsko-poljoprivredna gospodarstva, zadruge, ustanove, udruge, domaće radinosti i drugi. Prijavnicu je moguće skinuti sa službenih općinskih internetskih stranica. Izlagači se obvezuju svoje eksponate imati na štandu 20. i 21. prosinca u vremenu od 16 do 21 sat.
D. Pejić
Najčitanije iz rubrike