Osijek
PUTNICI UZALUD ČEKALI NA STANICI JUG 2

Kvar na čak pet autobusa
Objavljeno 11. studenog, 2019.
Učenicima i studentima koji s Juga 2 odlaze u školu odnosno na fakultet jedno od najsigurnijih polazaka autobusa je u 7 sati. Međutim, protekli tjedan, prema svjedočenju jednog studenta, dva dana zaredom u 7 sati autobusa nije bilo, nego tek u 7.11. U žurbi su bili, dakako, i ostali putnici od kojih neki nipošto nisu mogli stići na vrijeme do odredišta. Nakon što autobus nije došao u četvrtak, potom i u petak, putnici koji su čekali autobus odmah su nazvali Prometni ured GPP-a. Nakon upita Prometnom uredu GPP-a, rečeno im je da je čak pet autobusa u kvaru!

Tu informaciju potvrdila nam je Sanja Mršo, voditeljica marketinga u GPP-u, ističući da su kvarovi, i to iz različitih razloga, posve uobičajeni, a tako je bilo i proteklog tjedna. Zbog kvarova, odnosno prometnih nezgoda, svi predviđeni autobusi na relaciji Jug 2 - Vij. P. gore/Kanižlićeva nisu vozili.

- Nije ništa neuobičajeno da je nekoliko autobusa izvan funkcije. Ako u tom trenutku imamo raspoloživih autobusa, mi ih ubacimo na autobusne linije s kojih su izostali. Također, osim kvarova, tu su nerijetko i prometne nezgode, nakon čega autobusi, dakako, ne mogu voziti dok se ne otklone oštećenja - pojasnila je Mršo, naglasivši kako GPP nema autobusa “na lageru”. Stoga, ako je moguće, autobusi se ubacuju odmah, a ako nije, odmah nakon otklona kvara.
M. Mihelić
Možda ste propustili...

VATROGASNI APARATI MORAJU BITI SASTAVNI DIO ZGRADA I USTANOVA

I građani mogu pomoći vatrogascima

AKCIJA “ENABLE” - NADZOR ZLOUPORABE ZNAKA PRISTUPAČNOSTI

Na rezervirana mjesta svoja vozila parkiraju zdrave osobe ili one s nevažećim karticama

SAČUVAJTE LAMPIONE I LANTERNE S LAMPIONADE ZA DAN GRADA

Po Betlehemsko svjetlo s lampionima učenika i vrtićaraca

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OD DANAS NA YOUTUBE KANALU GLASA SLAVONIJE

VIDEO: Epizoda “Bitka za Osijek” iz serijala “Pobjednici”

2

AMBASADOR IZ “NOVOG SALOONA” PEČE ORIGINALNU NAPOLETANU

Alen Radanović: Nakon napuljske pizze ljudi odu trčati umjesto da legnu

3

U OČEKIVANJU DOBRE VIJESTI

S Ryanairom u London
već od idućeg ljeta?