Ekonomija
“BUDI JEDAN OD PEVECOVIH 7”

Pevecovih 100.000 kuna odlazi na uređenje obiteljskog doma
Objavljeno 12. studenog, 2019.

Jeste li ikada odlučili napraviti veliku promjenu u životu, a onda Vam se putem dogodilo nešto sasvim neočekivano i usporilo vam planove? Upravo se to dogodilo obitelji Čeko iz Zagreba kada su ove godine odlučili urediti svoj dom. Nakon prvog vala nabave materijala, odlučili su stati s renovacijom i ipak malo pričekati s tom odlukom. No, nisu ni sanjali da će se, nakon posljednje kupnje u omiljenom Pevecu, jednoga dana javiti na telefon i saznati da su osvojili velikih 100.000 kuna s kojima mogu ostvariti sve svoje želje. 


Obitelj Čeko treći je dobitnik Pevecove velike nagradne igre „Budi jedan od Pevecovih 7“ u kojoj se sveukupno dijeli čak milijun kuna: „Često kupujemo u Pevecu i znali smo za nagradnu igru, no uvijek vam se čini da samo drugi dobivaju nagrade. Kada su nas nazvali iz Peveca, mislili smo da se šale. Već dugo želimo urediti svoj dom i napravili smo sve planove, ali smo nekako produžili cijeli proces. Sada, ne samo da ćemo ga urediti, nego možda i sinu kupimo PlayStation o kojemu stalno govori“, rekao je gospodin Čeko u emotivnoj zahvali Pevecovom timu.
Na svečanoj dodijeli nagrade, obitelj Čeko posjetio je i Željko Pervan te im osobno uručio nagradu od 100.000 kuna na Pevecovoj poklon kartici. Osim obitelji Čeko, nagrade su dosad otišle u sretne ruke gospođe Renate iz Zagreba i gospodina Antuna iz Vukovara.


Pred nama su još četiri velika izvlačenja za Pevecovu poklon karticu od 100.000 kuna, a sljedeće izvlačenje je 15. studenog. Svakih deset dana, do 15. prosinca, i Vi imate priliku osvojiti svoj dio milijuna. Kako biste se uključili u nagradnu igru “Budi jedan od Pevecovih 7”, postanite članom Pevecovog kluba vjernosti, kupujte iznad 200 kn i popunite prijavu na info pultu najbližeg prodajnog centra ili na www.pevec.hr.

Najčitanije iz rubrike