Mozaik
MIA PRVA, DELAČ DRUGI NA HR TOP 40

Vigor i Mejaši imaju najviši ulaz
Objavljeno 10. studenog, 2019.
Jesen je u radijskom eteru, prema prošlotjednim podatcima, predstavila nove singlove slušateljima i dovela ih među najemitiranije u HR Top 40. Čak šest novih pjesama upoznali smo na domaćim radijskim postajama, a najviši ulaz pripao je Mejašima i grupi Vigor, koji su nedavno objavili pjesmu "Suzana". Među najpopularnijim bendovima zabavne glazbe, Mejaši i Vigor proteklih su tjedana udružili snage i u izdanju Croatia Recordsa te, na oduševljenje brojnih obožavatelja, snimili novi singl i spot. Pod autorskom palicom Denisa Dumančića, Branimira Mihaljevića i Valerije Đurđević, nastala pjesma potaknula je znatno zanimanje slušatelja i pratitelja dviju grupa na društvenim mrežama, a pridružili su im se i radijski urednici, zahvaljujući kojima se singl plasirao najviše među svim novitetima aktualne liste HR Top 40.

- Kad smo snimili duet s Vigorom, znali smo da imamo odličnu stvar u rukama. Baš svi smo nekako vjerovali u nju i nadali se da će je publika prepoznati. Reakcije u prvih tjedan dana nadmašile su sva naša očekivanja, što nam potvrđuju komentari publike, brojke na društvenim platformama i reakcija ljudi na koncertima. Neizmjerno smo zahvalni medijima, koji su prepoznali ovaj svježi spoj dvaju bendova i pjesmu koja je dobila ono što zaslužuje – mjesto u srcima naše zajedničke publike. U današnje je vrijeme teško pjesmu prezentirati publici i stvoriti priliku da je čuje, a mi smo to uspjeli uz vrhunski tim Hamar Medije i tim Multimedija direkcije, na čemu im ovim putem zahvaljujemo - izjavio je Nikola iz grupe Mejaši.

Među novim ulazima na listu su se smjestili i Ivan Zak s pjesmom "Milion" u izdanju Hit Recordsa te Meri Andraković sa singlom "Nisi fer", koji izdaje Croatia Records. Boris Štok i Nataša Janjić predstavili su pjesmu "Još uvijek" u izdanju Aquarius Recordsa, a Vojko V publici je servirao novi hit pod nazivom "Moja lipa", u izdanju Croatia Recordsa. Grupa Vigor, osim sa zajedničkim singlom uz grupu Mejaši, plasirala se na HR Top 40 s još jednom pjesmom "Drugo ime ljubavi", koju izdaje diskografska kuća Campus.

Na prvome su mjestu Mia Dimšić i Marko Tolja te njihov apsolutni hit "Sva blaga ovog svijeta", a radijski ga je eter zavolio pri samome izlasku. Slijedi ih Igor Delač na broju 2 s pjesmom "U krvi si", a na treće se mjesto pozicionirala Franka sa singlom "Sve dok sanjaš". T.Kvorka
Najčitanije iz rubrike