Sport
REMI U SESVETAMA

BSK do boda s deset igrača
Objavljeno 8. studenog, 2019.
S vrijednim bodom vratili su se nogometaši BSK-a iz Sesveta, gdje ih je ugostio izravni konkurent u borbi za opstanak Dubrava Tim kabel. Bod je tim vrijedniji jer je momčad Aleksandra Borojevića pola utakmice igrala s igračem manje. Bjelokošćanin Roman Mory, naime u 47. minuti upario je žute kartone, nakon što je i prvi, u 22. minuti, dobio zbog sličnog oštrog prekršaja. Upravo u trenutcima kada je bjelobrdska struka shvatila da s toga gostovanja može do sva tri boda, zbog čega je na odmoru obrambenog igrača Košanina zamijenila napadačem Popovićem. On je, međutim, morao razmišljati i o obrambenim zadaćama jer je njegova momčad ostala s desetoricom, koja je dobro parirala i kući zasluženo ponijela bod. Četvrti s gostovanja, nakon što je prije dva tjedna u Zagrebu bila pobijeđena Kustošija. D.L.
DUBRAVA TK       0

BSK       0

SESVETE - Igralište sv. Josipa Radnika. Vrijeme: oblačno. Teren: dobar. Gledatelja: 100. Sudac: Marino Majstrović (Split). Žuti kartoni: Kelemen, El-Saleh, Oliveira (Dubrava TK), Mitrović, Dalić i L. Mihaljević (BSK). Crveni karton: Mory (BSK).

DUBRAVA TIM KABEL: Mustapić, Juranović, El-Saleh, Tolić, Pasariček, Valentić, Mudražija, Boršić, Korca, Oliveira, Kelemen

BSK: Ilinčić, Košanin (od 46. Popović), Dalić, Mitrović, Gvozdenović, Kovačić, Mory, Žuljević (od 70. Blatančić), Muženjak, L. Mihaljević, Dabro (od 88. Ćorić)
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike