Mozaik
INSPIRIRANA SAMOPOUZDANIM ŽENAMA ČVRSTOG STAVA

L'attitude - kolekcija sa stavom
oduševila poznate Hrvatice
Objavljeno 11. studenog, 2019.

Iz Zoe Leggings dizajnerskih pera ove jeseni stigla je nova kolekcija sa stavom francuskog imena – L'attitude. Inspirirana samopouzdanim ženama, jesenska kolekcija slavi čvrsti stav i unutarnju snagu žena. U L'attitude modelima prve su prošetale poznate influencerice Karla Zelić, Nabilah Harron te Miss Universe Hrvatske – Mia Rkman koje su ujedno i lica kampanje.


Jako me veseli biti dio jedinstvenih projekata poput ovoga. Sretna sam jer sam dio priče koja spaja sport i modu –  dva ključna dijela mog života. Oduševljena sam novom Zoe kolekcijom jer donosi boje koje inače najviše nosim. Jedva čekam da odradim prvi trening u tim komadima! – veselo je izjavila Mia Rkman.

 

 


L'attitude je oduševio i najpoznatiju influencericu Martinu Boss te druge poznate osobe iz svijeta fitnessa kao što su Cindy Šoštarić, Mia Pojatina, Tea Kravaršćan, Marica Franjušić, Ana Cro, Antonija Blaće i druge ljubiteljice zdravog i aktivnog života. 


S novom kolekcijom Zoe se obraća svim aktivnim ženama te police njihovih ormara puni prepoznatljivim tajicama, prekrasnim bojama, ali i novitetima kao što su hoodie haljina, oversized haljina te moderne sporty glam hlače za poslovni look . Modeli koji spajaju jednostavnost i stil osnaženi su inspirativnim francuskim izrazima koji jamče urban chic look.

 

 


Kolekcija je premijerno predstavljena na Reviji aktivnog života u BIPA Backstage-u, a na tržište dolazi u vidu velikog PRE-SALE-a koji traje do 19. studenog. Za vrijeme presale akcije novi modeli mogu se kupiti na popustu do 44%. PRE-SALE se odvija ekskluzivno u Polleo Sport trgovinama i na webshopu.

Možda ste propustili...

U NEDJELJU 14. TRAVNJA POČINJE 20. ZAGREBDOX

Pobjednici Sundancea, Berlinalea, SSF-a...

HRT ORGANIZIRA FLASH MOB U PET HRVATSKIH GRADOVA NA “RIM TIM TAGI DIM”

Plesat će se i na osječkom mostu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DOLAZE SVJETSKA I REGIONALNA BLUES IMENA

Headliner Thrill Blues Festivala je 19-godišnja senzacija iz Velike Britanije

2

LEGENDARNA GRUPA IZVEST ĆE APSOLUTNO SVE NAJVEĆE HITOVE S 11 STUDIJSKIH ALBUMA

Rock-divovi The Cult svirat će na opatijskoj Ljetnoj pozornici

3

DISKOGRAFSKA SPAJALICA: VLADIMIR KOČIŠ ZEC

Volim napraviti povremeno određene pomake, odmak od nekog svojeg standarda