Mozaik
TALENTIRANA OSJEČKA DIZAJNERICA SA SPLITSKOM ADRESOM

Ivona Glavaš snimila je kampanju za novu kolekciju s glumicom Petrom Kraljev
Objavljeno 6. studenog, 2019.
Talentirana osječka dizajnerica sa splitskom adresom Ivona Glavaš nedavno se uspješno predstavila svojom novom kolekcijom vlastita brenda Anovi na velikoj modnoj manifestaciji Zagreb Fashion Destination, a ovaj vikend u Splitu snimljena je i kampanja za predstavljenu kolekciju, čije je zaštitno lice lijepa glumica Petra Kraljev. U novoj kolekciji Anovi djevojka je odrasla i sada još sigurnije zna što želi i ne libi se to pokazati svojim modnim kombinacijama. Tako u ovoj kolekciji možemo primijetiti mali odmak od romantike, a krojevi haljina i odijela na elegantan način ističu ženstvenost i samouvjerenost. Svaka kreacija je osmišljena do najmanjeg detalja, od pomno biranih visokokvalitetnih materijala pamuka, vune do ručno rađene čipke. Prevladavaju tamnije nijanse, od palete sive i smeđe do nezamjenjive crne boje, a kolekcija je razigrana šljokicama. Kao novost su vuneni kaputi volumeniziranih rukava, koje dizajnerica predstavlja kao svoje favorite jesensko-zimske kolekcije.

- Volim svoj posao, prije svega jer njime stvaram, učim nešto novo i na taj način rastem. Najljepše mi je što svoje ideje mogu prenijeti na kreacije koje će druge žene oživiti. A u atraktivnoj glumici Petri Kraljev prepoznala sam tu evoluciju djevojčice prema ženi i povjerila joj s punim povjerenjem ulogu Anovi dame koju je, malo je reći, idealno realizirala – komentira Ivona, a oduševljenje suradnjom ne krije ni Petra.

- Prvo bih zahvalila Ivoni, koja me pozvala da budem dio njezine nove kampanje i što je vrlo samouvjereno od samog početka znala što hoće i vjerovala u našu suradnju. Uspjela je okupiti iznimno profesionalni tim s kojim je, bez dodatnih i usiljenih epiteta, napravila maestralan posao. Ideja i tema cijele kampanje najviše su me privukle. I doista je takva cijela kolekcija, vrlo sofisticirana, elegantna i dovoljno koketna u svojoj nevulgarnosti. Moj zadatak u svemu ovome stoga je bio poprilično jednostavan. Trenutak žene koji je Ivona htjela postići osjetila sam odmah čim sam odjenula prvu haljinu. Da žena može biti privlačna i seksi, svakako prikazuju njezini modeli i haljina i odijela te kaputa bez pretjerane ogoljenosti i erotike. Ovo jest naša prva suradnja, ali se čvrsto nadam da nije i posljednja - kaže glumica.

Autor fotografija je Ivan Gudić, make-up je osmislila Jelena Franjkić, a za nekoliko različitih frizura tijekom snimanja zaslužna je Lucija Čule. Cijela kolekcija dostupna je u Anovi ateljeu u Splitu, concept storeu "Kate be Love" u Metkoviću te preko internet-stranica. T.Kvorka
Svaka je kreacija osmišljena do najmanjeg detalja od pomno biranih visokokvalitetnih materijala
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

KREIRAJU SE NOVI TURISTIČKI PROIZVODI

Landranje Baranjom
oduševilo 70 šetača

2

SELFIE IZ SOBE: IGOR GERŽINA, AUTOR I SAKSOFONIST

Glazba je vrlo važna u održavanju pozitivne energije koja nam treba

3

NAGRADE MILAN MLADENOVIĆ

Članovi žirija su Remi, Darko Rundek i Gile