Mozaik
LJUBAVNICI SVE POPULARNIJI I IZVAN HRVATSKE

Izdali pop-pjesmu “Ništa nije slučajno”
Objavljeno 30. listopada, 2019.
Puno je novih imena na glazbenoj sceni, no malo tko niže uspjeh za uspjehom kao što to rade popularni Ljubavnici za čije se koncerte posljednjih mjeseci traži karta više, a koji su ovog vikenda bili najslušanija pjesma u Hrvatskoj i Sloveniji. Naime, dečki su proteklih dana bili peti na trendingu YouTubea što je ujedno i jedini domaći videospot u top 5, te prvi u trendingu u Sloveniji. Da stvar bude bolja, dečki su na radijskim postajama u samo tri dana emitirani više od 250 puta.

Da su ovi dečki najveći potencijal na domaćoj glazbenoj sceni, jasno je još otkako su se pojavili. Ova sve popularnija petorka reda hit za hitom, no čini se kako su sada ‘‘uboli‘‘ baš u sridu.

‘‘Ništa nije slučajno‘‘ pjesma je koja dolazi iz kreativnog pera frontmena grupe Marija Regelje, koji je autor glazbe i teksta dok je za aranžman bio zadužen Luka Kovačić. Sjajna pop-pjesma na neki je način i prekretnica u njihovoj karijeri jer sve što su dečki do sada radili bilo je samo zagrijavanje, a sada ubacuju u petu brzinu i plan im je redati hit za hitom, spot za spotom, koncert za koncertom. Ovu zaraznu pjesmu prati i spot za čiju je režiju bio zadužen Matija Škalić, a dečke je stilistički sredio Ivan Friščić.

Dečki su, osim po svojim pjesmama, sve popularniji i na društvenim mrežama. Zgodni dečki praše na sve strane, a osim u Hrvatskoj sve su popularniji i u susjednoj Sloveniji. T.K.
Možda ste propustili...

POZNATI TENOR MAX HOZIĆ I KANTAUTOR MATEJ MUDROVČIĆ

Obradili poznatu pjesmu “Jugo”

“ZAŠTITNA MASKA ISPISUJE POVIJEST”

U Pragu izložba maski iz kućne radinosti

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

MANIFESTACIJA ĆE SE ODRŽATI U VINKOVCIMA POČETKOM SRPNJA

Rimski dani traju jedan dan, ali bit će borbe gladijatora, potraga za blagom, koncert...

2

KREIRAJU SE NOVI TURISTIČKI PROIZVODI

Landranje Baranjom
oduševilo 70 šetača

3

“PLATIŠ 1 DOBIJEŠ 2 (PUTA 3)”

Rambo objavio tri verzije singla