TvObzor
NEKE LJUBAVI

Nova ljubavna priča Nele snimljena u jednom kadru
Objavljeno 31. listopada, 2019.
Tekst je napisao Aleksandar Čubrilo, uglazbio Marko Kutlić, a aranžman i produkciju radio je Filip Gjud

Jedna od najcjenjenijih mladih pjevačica u Hrvatskoj predstavlja “Neke ljubavi”, novu ljubavnu priču koju je i ovaj put za Nelu napisao Aleksandar Čubrilo, uglazbio Marko Kutlić, a aranžman i produkciju radio je Filip Gjud. “Neke ljubavi” poklon su i vjernoj Nelinoj publici, a ovaj trenutak čekala je dugo.

“Bila sam dosljedna intuiciji i dopustila da uz puno truda i vremena ovo umjetničko djelo napokon dobije svoje mjesto u kolekciji, koja će se vrlo brzo moći nazvati i mojim prvim albumom. Svi mi prođemo, prebolimo i osjetimo okus prvih ljubavi, pravih ljubavi, pa i onih krivih, ali neke ljubavi nikad ne zaboravljamo. O tome vam pričam u pjesmi koja je čekala gotovo dvije godine na zvuk kakav nosi upravo sada. Pronašla sam svoj tim, ljude koji me razumiju i uz koje će, od sada pa nadalje, moja priča i izričaj imati potpuni smisao. Uživajte!” poručila je Nela i još jednom dodirnula naše srce.

Izazov je bio i videospot, koji je sniman u jednom kadru, a koji je odmak od doslovnog ilustriranja teksta i glazbe te pojačava cjelokupni dojam samog glazbenog broja.

“Kao kad stavite malo soli da istakne slatkoću i ljepotu okusa šećera. Snimano među pravom filmskom rekvizitom, na izvornoj lokaciji, pod radnim svjetlom prostora, ali s vrhunski postavljenom rasvjetom, zbog čega je sva pozornost ostala na izvođaču. Stari holivudski izgled pristaje Neli besprijekorno. A tko je više pozvan da govori o ljubavi nego te predivne holivudske dive. Naizgled gruba i nabacana scenografija zapravo je pomno promišljanje scenografa. Detalji postavljeni prema zadanom konceptu u prostoru čvrsto drže priču”, kaže Suzana Potrebić koja potpisuje koncept režije i produkciju, a spot je snimao i montirao Josip Ninković.

”One-take” videouradak tek nakon nekoliko pregleda otkriva sve detalje produkcije, a nova Nelina pjesma nakon prvih taktova jasno poručuje – ‘i kad boli, prava ljubav se ne kaje’.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

NIPPLEPEOPLE & IDA PRESTER U GARAŽI MSU-A 11. RUJNA

Electro pop dvojac predstaviti će pjesme iz cijelog kataloga

U ČAST SVEMU ŠTO JE OTKAZANO

Triput sam vidio Jarvisa

JOSHUA REDMAN, BRAD MEHLDAU, CHRISTIAN MCBRIDE I BRIAN BLADE

26 godina kasnije