Tehno
MOŽE SE LAKO SMJESTITI U TORBE I DŽEPOVE

ADATA predstavlja T10000, tanku prijenosnu bateriju privlačnog izgleda
Objavljeno 25. listopada, 2019.
T10000 debeo je svega 15 mm (tanji od pametnog telefona!), i može se lako smjestiti u torbe i džepove. ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, proizvoda s NAND flashom i dodataka za mobilne uređaje, predstavlja vanjsku prijenosnu bateriju ADATA T10000. Tankog profila i s kapacitetom od 10 000 mAh, uređaj T10000 je krajnje prenosiv i nudi mnogo napajanja.


Njegova teksturirana površina daje mu profinjen izgled i dojam, a uz to se na njemu neće vidjeti otisci prstiju. T10000 ima dva USB priključka izlazne snage do 2 A, pa omogućuje korisnicima da istovremeno i brzo pune dva uređaja, čime se štedi dragocjeno vrijeme.Uz litij-polimerske baterije visoke kvalitete, trajno vanjsko kućište otporno i na gorenje te više oblika prenaponske zaštite, T10000 nudi stabilne performanse, dulje traje i osigurava sigurnost. Siguran rad jamče brojne zaštitne mjere uređaja protiv prepunjavanja, pretjeranog pražnjenja, pregrijavanja, kratkog spoja i prenapona prilikom ulaza i izlaza.


Jedna stvar na kraju koju morate imati na umu. Energija koja se nalazi u bilo kojoj prijenosnoj bateriji ne koristi se u potpunosti za punjenje vašeg mobitela ili tableta. Tijekom punjenja gubi se dio u obliku topline. Tako možete računati da vam je 10.000 mAh kapacitet ove ADATA T1000 prijenosne baterija dosttatan za 3 ili 4 puta napuniti pametan telefon. M.R.
 
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike