Sport
KUGLAČI(CE) U AKCIJI

Dvojac s Drave traži prigodu na Grmoščici
Objavljeno 18. listopada, 2019.
Stigli su najbolji kuglački klubovi do 5. prvoligaškog kola. S odrađenim poslom u prethodna četiri nikako ne mogu biti zadovoljni kuglači Osijeka, koji i dalje imaju prazan konto. Nula u rubrici bodovi veliko je iznenađenje, a što je najgore, crna serija bi se mogla i nastaviti. Kuglači s Drave gostuju kod zagrebačka Grmoščice, gdje im tradicija baš i ne ide na ruku. No, tko zna, možda baš na teškom gostovanju prekinu zabrinjavajući niz. U ostalim dvobojima sastaju se: Medveščak 1958 - Mertojak, Bjelovar - Šubićevac, Željezničar (Č) - Zadar i Velebit - Zaprešić.

Na Grmoščici igraju i kuglačice Osijeka ‘97, koje nemaju pritisak kao njihove kolege. Osječanke mogu rasterećene protiv favoriziranog Admirala tražiti svoju prigodu. Derbi začelja je u Karlovcu, gdje domaćin, kao i Đakovo traže svoje prve bodove i bijeg sa začelja. Ostali parovi su: Istra - Rijeka, Podravka - Zagreb i Mlaka - Split.

U Prvoj B ligi Sjever dva su obračuna klubova iz Regije Istok, osječki Kandit dočekuje Slavonac (Bukovlje), a Pakrac je domaćin Zrinski - Pivovari (Osijek). Kod kuće igraju i đakovačka Fortuna protiv Radnika, a Đurđenovac čeka Podravku. U Drugoj ligi Centar kuglačica, međusobni je sraz Pitomače i Obrtnika (NG), dok virovitička Sloboda Tvin ide kod zagrebačke Elektre. Na drugoligaškom istoku kuglača, parovi 3. kola su: Željezničar (O) - Nove nade, Željezničar (B) - Osijek II, Nova Gradiška - Belišće, Obrtnik (P) - Brod, Šećerana Virio - Silos i Monte-mont - Zanatlija (SB). N.B.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike