Mozaik
NOVI SINGL MLADE HRVATSKE POP-ZVIJEZDE

Franka pjeva “Sve da sanjaš”
Objavljeno 18. listopada, 2019.
"Sve dok sanjaš" novi je singl hrvatske pop-zvijezde Franke. Glazbeni kritičari koji su poslušali pjesmu, kao i glazbenici koji su radili na njoj, opisali su ju kao istinsku nasljednicu Frankina velikog hita "S tobom".

- Za mene najposebnija pjesma do sada! Kad sam prvi put kod Branimira Mihaljevića u studiju čula prve taktove klavira, imala sam isti osjećaj kao kada sam čula ‘S tobom‘. Znala sam da je ta pjesma moja, da su mene te note pronašle! Priznajem, jedna sam od onih trudnica koje žele taj dio sebe zadržati dalje od svih, to je za mene najprivatnije, najemotivnije i najosjetljivje razdoblje života, ali toliko sam sretna što smo nas Dvoje snimili ovaj spot, i što će Nam zauvijek ostati kao uspomena na najljepše trenutke. U ovoj pjesmi mogu se pronaći mnogi: supružnici, partneri, prijatelji, roditelji, djeca – svi oni koji nekoga neizmjerno vole - rekla je Franka.

Glazbu i aranžman pjesme "Sve dok sanjaš" potpisuje Branimir Mihaljević, a tekst Nenad Ninčević, sjajan i provjereni autorski tim. Za pjesmu je snimljen i videospot u režiji Sandre Mihaljević i Igora Ivanovića. T.K.
Možda ste propustili...

NATJEČAJ INMUSIC BREAKTHROUGH POWERED BY EUROPAVOX

Zasviraj na omiljenom festivalu!

FILM U HRVATSKA KINA DOLAZI 25. SRPNJA

Kad je Deadpool sreo Wolverinea

Najčitanije iz rubrike