Osijek
GASTRORADIONICA CHEFA PAŽANINA

Kako spriječiti bacanje hrane i uštedjeti?
Objavljeno 18. listopada, 2019.
Što napraviti s ostatcima od ručka te kako spriječiti bacanje hrane i uštedjeti? Odgovore na to dat će poznati hrvatski chef Ivan Pažanin u subotu, 19. listopada, u 10 sati na Glavnoj tržnici. Edukativna i informativna gastroradionica održat će se u sklopu projekta Grada Osijeka “Čist grad - naš ponOS”. A u prvoj u nizu radionica ovakvoga tipa, chef Pažanin će na primjeru hrane koja ostaje nakon pripreme obroka u restoranu pokazati za što se sve ostatci mogu iskoristiti. J.P.
Možda ste propustili...

“OPERA PERDUTA” U ARHEOLOŠKOM MUZEJU

Humanitarni koncert za udrugu “Moje dijete”

GDJE U KUPOVINU U NEDJELJU?

Trgovine koje rade 14. travnja

Najčitanije iz rubrike