Osijek
PROMJENE U KBC-U

Nova imena nakon više od 20 godina
Objavljeno 18. listopada, 2019.
Osim smjene u Kliničkom zavodu za dijagnostičku i intervencijsku radiologiju, gdje je na zahtjev djelatnika smijenjen doc. dr. sc. Tamer Salha, koji je nakon toga dao i ostavku u osječkoj bolnici, do smjena na vrhu došlo je na još dva bolnička odjela.

Tako je nakon 17 godina došlo do promjene u Klinici za neurologiju, gdje je od 2002. predstojnica bila prof. dr. sc. Silva Butković Soldo. S istekom njezina mandata na mjesto v. d. predstojnika izabran je doc. prim. dr. sc. Stjepan Jurić. Istovremeno je novo ime postavljeno i na čelo Kliničkog zavoda za patologiju i sudsku medicinu, gdje je, s manjim pauzama, od 1991. na čelu bio prof. dr. sc. Branko Dmitrović. Na njegovo mjesto sada je kao v. d. predstojnika Kliničkog zavoda postavljena dr. sc. Jasmina Rajc.

U Ravnateljstvu KBC-a Osijek kažu kako nije riječ o izvanrednim smjenama, nego samo o istecima mandata, ali i želji za kadrovskim osvježenjem na tim odjelima. Navodi se i kako je riječ o liječnicima s velikim obvezama na Medicinskom fakultetu. N.Z.E.
Možda ste propustili...

LABORATORIJ ZA HUMANU REPRODUKCIJU

Očekuju još veći uspjeh u liječenju neplodnosti

PTF: OKRUGLI STOL ŽITARICE BEZ GLUTENA

Mnogi ne znaju da boluju od celijakije

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana