TvObzor
TRI NETFLIXOVE PREMIJERE

Living With Yourself, Daybreak i Bojack Horseman 6
Objavljeno 18. listopada, 2019.

Sve tri serije koje ukratko predstavljamo za nadolazećih sedam dana stižu na Netflix. Prva nam donosi dva Paula Rudda za cijenu jednog, druga je opisana Mad Maxom za tinejdžere, a treću je zapravo teško opisati u nekoliko riječi. Možemo reći da nam stiže šesta i posljednja sezona jedne od najboljih animiranih serija svih vremena čiji će svršetak velik dio redakcije TV Obzora ostaviti u suzama.

Pripremio: Adrian ANDREJEK
LIVING WITH YOURSELF
l Miles je čovjek kojem je teško u životu. Kad se podvrgne najnovijem spa tretmanu koji obeća napraviti od njega bolju osobu, odjednom shvati kako je zamijenjen s novom, poboljšanom verzijom sebe. Suočen s neočekivanim posljedicama svojih akcija, Miles se sada mora boriti za svoju suprugu, svoju karijeru i svoj vlastiti identitet.

Uloge: Paul Rudd, Aisling Bea, Alia Shawkat, Desmin Borges, Karen Pittman

Premijera: 18.10.

Mreža: Netflix

Epizoda: 8
DAYBREAK
l Crna komedija koja se bavi tematikom zombija i apokalipse u deset epizoda. Glavni lik serije je Josh, sedamnaestogodišnji mladić koji traga za svojom djevojkom nestalom u postapokaliptičnom Greendaleu. Uz njega će biti još nekoliko upečatljivih likova, uključujući piromanku Angelicu.

Uloge: Colin Ford, Alyvia Alyn Lind, Austin Crute, Matthew Broderick, Sophie Simnett

Premijera: 24.10.

Mreža: Netflix

Epizoda: 10
BOJACK HORSEMAN 6
l BoJack Horseman i njegova priča stigli su do kraja! Posljednje što smo vidjeli od BoJacka bilo je na kraju pete sezone kad se prijavio na odvikavanje, u nadi da će se napokon uhvatiti ukoštac s ovisnostima. Diane i Mr. Peanutbutter i dalje pokušavaju naći svaki svoj put nakon razvoda, Princess Carolyn bori se sa životom samohrane i zaposlene mame, a Todd saznaje neočekivane vijesti o svom ocu. Sudeći prema traileru, u šestoj nas sezoni očekuje neki potpuno novi, preporođeni BoJack.

Posljednja sezona izići će u dva dijela: prve epizode očekuju se 25. listopada, a kraj serije stići će 31. siječnja 2020.

Glasovi: Will Arnett, Amy Sedaris, Alison Brie, Paul F. Tompkins, Aaron Paul

Premijera: 25.10.

Mreža: Netflix

Epizoda: 12
Najčitanije iz rubrike