Regija
NATJEČAJ OTVOREN DO 29. LISTOPADA

Za našičke studente
trideset stipendija, od
čega 5 za one najbolje
Objavljeno 16. listopada, 2019.
NAŠICE

Grad Našice raspisao je natječaj za dodjelu stipendije Grada Našica studentima za studijsku godinu 2019./2020. koji je otvoren do 29. listopada 2019. Ukupno će biti dodijeljeno 30 stipendija studentima s područja Grada Našica, od toga pet stipendija za izvrsnost u visini od 1000 kuna mjesečno i 25 općih stipendija u iznosu od 800 kuna mjesečno.

- Stipendijama za izvrsnost želimo potaknuti sve izvrsne studente da marljivo nastave i uvijek budu najbolji. Želim skrenuti pažnju da na ovaj natječaj pozivamo sve studente kako bismo im pomogli tijekom njihova studiranja. Ovo je samo jedna u nizu mjera kojima pomažemo mladima, a uvjeren sam da ćemo na ovaj način pomoći i studentima koji su u teškom imovinskom stanju. Vjerujem da će naši studenti po završetku svoga školovanja radno mjesto pronaći upravo u našem gradu kako bi zajedno podizali razinu i obrazovanja i znanja - rekao je gradonačelnik Josip Miletić i poželio svim studentima puno uspjeha u ovoj studijskoj godini.

Pravo na stipendiju mogu ostvariti studenti sa stalnim prebivalištem na području Našica, i to studenti prve godine studija čiji je prosjek ocjena svih razreda srednje škole najmanje 3,00 ili studenti viših godina čiji je prosjek najmanje 3,00 ili u slučaju stipendije koja se dodjeljuje za izvrsnost najmanje 4,50. I.Ć.
Možda ste propustili...

SKUPŠTINA VATROGASNE ZAJEDNICE NAŠICE

Požara manje 60 posto

GRADSKA LIMENA GLAZBA DONJI MIHOLJAC

Nove odore, note, nastupi, seminari

Najčitanije iz rubrike